Κυτράκης: Θα ήθελα να βρεθώ ξανά στη Γ’ Εθνική με το ΣΥΝΚΑ

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 24 Ιανουαρίου 2018, 18:30

Ένα από τα βασικά "γρανάζια" στη μεσαία γραμμή του ΣΥΝΚΑ φέτος, ο Θοδωρής Κυτράκης άνοιξε τον δρόμο της δύσκολης εκτός έδρας νίκης απέναντι στον Κρ. Αστέρα με 2-0 στην περασμένη αγωνιστική.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής μίλησε στο athlitiko για τη νίκη του ΣΥΝΚΑ και την πορεία της ομάδας του, ενώ εξέφρασε και τη δική του θέληση να βρεθεί ξανά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής,όπου πήρε πέρυσι “το βάπτισμα του πυρός”. Ακολουθούν αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Μία από τις δύσκολες εκτός έδρας νίκες του ΣΥΝΚΑ στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ ήταν μόλις το ένα από τα δύο ματς που δεν προηγηθήκατε από το πρώτο ημίχρονο (το άλλο ήταν με τον Άρη);

Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι που όντως δεν προηγηθήκαμε από το πρώτο μέρος αλλά δεν ήταν το μοναδικό, όπως και με τον Άρη Σούδας που καταφέραμε να πάρουμε μία εκτός έδρας νίκη στα τελευταία λεπτά. Αυτό δείχνει ότι είμαστε μία ομάδα που έχει υπομονή και ξέρει τι ζητάει μέσα στο γήπεδο. Για το συγκεκριμενο παιχνίδι ίσως φταίει ότι είχαμε χαλαρώσει λίγο τελευταία λόγω της βαθμολογικής μας διαφοράς, κάτι που πρέπει να αποβάλλουμε από το μυαλό μας.

Πως βλέπεις την πορεία προς τον τίτλο αν και είναι πολύ νωρίς, η εικόνα σας δείχνει ότι δύσκολα μπορεί να χαθεί και βάσει της μεγάλης διαφοράς από τη 2η θέση;

Η αλήθεια είναι ότι όλα δείχνουν πως στο τέλος θα είμαστε πρωταθλητές γιατί αυτό δείχνει η εικόνα μας  μέχρι τώρα και πιστεύω είναι κάτι που μας αξίζει.

Αγωνίστηκες πέρυσι για πρώτη φορά στη Γ’ Εθνική, θα ήθελεςκαι του χρόνου να ξαναβρεθείς βάσει και των καθημερινών υποχρεώσεών σου με τη σχολή στην οποία σπουδάζεις;

Πέρυσι ήταν η πρώτη φορά που αγωνίστηκα σε παραπάνω κατηγορία η οποία  διαφέρει τελείως από το επίπεδο του τοπικού. Σίγουρα όταν η καθημερινότητα περιέχει σχολή, προπόνηση σε μία ομάδα Γ’ Εθνικής δεν είναι κάτι εύκολο αλλά αφού το κατάφερα πέρυσι πιστεύω ότι μπορώ να το ξανακάνω.

Τέλος, τι είναι αυτό που έχει κάνει το ΣΥΝΚΑ αήττητο και σχεδόν μόνο με νίκες, καθώς θεωρητικά θα  μποσούσατε να είχατε χάσει βαθμούς σε έδρες που περάσατε στο… παραπέντε (Απόλλων, Ηρακλή Νερ., Άρη Σ.);

Φέτος είναι η πρώτη φορά που το πρωτάθλημα έχει τόσες πολλές αγωνιστικές, οπότε μία ομάδα που έχει στόχο την κορυφή πρέπει να απαρτίζεται από αρκετούς ικανούς παίκτες. Εμείς αυτό το έχουμε και παράλληλα έχουμε καταφέρει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι κάτι που οφείλεται και στο προπονητικό μας τιμ καθώς και σε παίκτες-κλειδιά που απαρτίζουν την ομάδα, οι οποίοι είναι πολύ έμπειροι και ξέρουν πότε και πώς να πράξουν ώστε να πετύχουν το στόχο.

 

 

Estrella