Κρητικό γλέντι με Μανωλαράκη στην Αγ. Μαρίνα

Γρανίτης | 12 Ιουλ 2018, 15:24

Για ακόμη μία χρονιά ο Γρανίτης διοργανώνει κρητικό πανηγύρι στο πλαίσιο της παραμονής της γιορτής της προστάτιδας του χωριού, απευθύνοντας σχετικό κάλεσμα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Το ραντεβού έχει δοθεί λοιπόν τη Δευτέρα 16 Ιουλίου στο γήπεδο της Αγίας Μαρίνας, με τον Ανδρέα Μανωλαράκη και το συγκρότημά του να υπόσχονται μία όμορφη κρητική βραδιά μέσα στο ζεστό κλίμα του καλοκαιριού. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα υπάρξουν και παραδοσιακοί χοροί από τον Χορευτικό Σύλλογο “Ο Ψηλορείτης”. Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 5 ευρώ, ενώ συνδιοργανωτές στην εκδήλωση είναι ο Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος τα Θοδωρού, ο Αναπτυξιακός Σύλλογος ΛΙΤΩΑ και η ομάδα του ΑΟΑΜ.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Τη Δευτέρα 16 Ιουλίου στο γήπεδο της Αγίας Μαρίνας όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα διεξαχθεί το παραδοσιακό πανηγύρι, παραμονή της εορτής της προστάτιδας του χωριού μας.

Το κοινό θα διασκεδάσει ο κρητικός καλλιτέχνης Ανδρέας Μανωλαράκης με το συγκρότημά του. Θα χορέψουν παραδοσιακούς χορούς μελή του συλλόγου ” Παραδοσιακός Χορευτικός Σύλλογος ο ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ”.

Είσοδος 5,00 ευρώ.
Διοργάνωση  Α.Π.Σ. Γρανίτης.
Συνδιοργανωτές: Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Τα “Θοδωρού”,
Αναπτυξιακός Σύλλογος ΛΙΤΩΑ, ΑΟΑΜ.

Σας περιμένουμε όλους
Το Δ.Σ. του Γρανίτη

afisa manolarakis

 

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis

Rabona ad