Κρητικός όμιλος, πράξη 4η

Γ' Εθνική 13 Οκτωβρίου 2019, 12:43

Η 4η αγωνιστική διεξάγεται στον κρητικό όμιλο (8ο) της Γ' Εθνικής, με τον πρωτοπόρο Ηρόδοτο να έχει ρεπό και την Επισκοπή να θέλει να το εκμεταλλευτεί ανεβαίνοντας στην κορυφή. 

Για αυτό το ενδεχόμενο μίλησε πρόσφατα και ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Αγγελος Γκιόκας, αλλά για να συμβεί θα πρέπει το σύνολο του Γιάσμινκο Βέλιτς να ξεπεράσει το εμπόδιο του ΑΟΑΝ στο ΔΑΚ Γάλλου. Ο Βόσνιος προπονητής υπολογίζει σε 18 ποδοσφαιριστές, ενώ από την άλλη αισιοδοξία για θετικό αποτέλεσμα υπάρχει στις τάξεις της ομάδας του Αγίου Νικολάου.

Σπουδαίο παιχνίδι γίνεται στις Αρχάνες ανάμεσα σε Γιούχτα και ΠΟΑ, ομάδες που στοχεύουν στην είσοδο στα πλέι οφ, όπως τόνισε πρόσφατα και ο προπονητής των γηπεδούχων Μηνάς Πίτσος.

Την πρώτη του νίκη θέλει να πετύχει ο Πανακρωτηριακός, υποδεχόμενος τον Ρεθυμνιακό, που αν και προστέθηκε τελευταίος στον κρητικό όμιλο παρουσιάζει ανταγωνιστικό σύνολο στις πρώτες αγωνιστικές. Ο Γιώργος Κόλτζος έχει ξανά στη διάθεσή του τον Μάρκο Λιονάκη, που εξέτισε την τιμωρία του, ενώ την πίστη του για την πρώτη νίκη εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Γιάννης Δρακάκης. Από την άλλη ο Νίκος Καραδάκης υπολογίζει σε 20 ποδοσφαιριστές, τονίζοντας από την πλευρά του ότι ο Πανακρωτηριακός είναι ομάδα που την αδικούν τα αποτελέσματά της στις πρώτες αγωνιστικές.

Στο Μαρτινέγκο η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ θέλει να κάνει μία νέα αρχή μετά από τις δύο σερί ήττες με 3-1 από Ρεθυμνιακό και ΑΟΑΝ, απέναντι όμως σε μία “νεοφώτιστη” αλλά με φιλοδοξίες ομάδα, τον Πόρο, που έχει δείξει χαρακτήρα απέναντι σε παραδοσιακές δυνάμεις της κατηγορίας, τον ΠΟΑ και τον Γιούχτα. Ο Αστέριος Θέμελης, που περιμένει από τους παίκτες του να δείξουν αντίδραση, δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Σινγκ. Από την άλλη ο Λεωνίδας Τιτομιχελάκης υπολογίζει σε 19 ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά:

4η αγωνιστική
Κυριακή 13 Οκτωβρίου
16:00 Γιούχτας-ΠΟΑ στις Αρχάνες
16:00 Επισκοπή-ΑΟΑΝ στο ΔΑΚ Γάλλου
16:00 Πανακρωτηριακός-Ρεθυμνιακός στα Καθιανά
16:00 Πόρος-ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ στο Μαρτινέγκο
Ρεπό: Ηρόδοτος

Η βαθμολογία
1.Ηρόδοτος 9 (4-0)
2.Επισκοπή 7 (7-4)
3.Γιούχτας* 4 (4-2)
-.ΠΟΑ 4 (4-4)
——————————————-
5.Ρεθυμνιακός 3 (3-4)
-.ΑΟΑΝ 3 (4-6)
7.Πόρος* 2 (2-2)
8.Πανακρωτηριακός 1 (2-4)
9.ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ* 0 (2-6)

Η επόμενη αγωνιστική (5η – 20/10)
ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ-Γιούχτας
ΑΟΑΝ-Πανακρωτηριακός
Ηρόδοτος-Πόρος
ΠΟΑ-Ρεθυμνιακός
Ρεπό: Επισκοπή

 

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad