Κρητική “μονομαχία” για ΣΥΝΚΑ, στον Κορυδαλλό η Παλαιόχωρα

Παλαιόχωρα ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 25 Νοεμβρίου 2018, 12:54

Η προσπάθεια των χανιώτικων ομάδων στον 5ο όμιλο της Γ' Εθνικής συνεχίζεται, με το ΣΥΝΚΑ να φιλοξενεί τον ΠΟΑ και την Παλαιόχωρα να επισκέπτεται τον Κορυδαλλό για το ματς με την Προοδευτική.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

“ΜΕΣΑ” ΤΟ ΣΥΝΚΑ

Το ΣΥΝΚΑ θέλει να διευρύνει το αήττητο σερί του και να φτάσει στην 3η νίκη του στο πρωτάθλημα, απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο, που έχει μόλις μία ήττα (από τον Αμπελακιακό) και την 3η καλύτερη άμυνα του ομίλου (3 γκολ).

Οι ποδοσφαιριστές στους οποίους υπολογίζει ο Κώστας Ανυφαντάκης είναι οι εξής:

Πονηρός, Βλαχάκης, Παληγεώργος, Βαρδάκης, Παπατζίκος, Καρβουνιάρης, Παναγιωτόπουλος, Κυτράκης, Μαζιώτης, Μποτωνάκης, Τσίτας, Βεστάκης, Αργυρουδάκης, Περδικάκης, Ξαγοράρης, Μαθιουδάκης, Νικόλτσης, Πετράκος, Βασιλάκης.

Τον αγώνα θα διευθύνει ο Γιώργος Σταυρουλάκης, με βοηθούς τους Μανόλη Λιοδάκη και Κωνσταντίνο Καλυβιανάκη, όλοι τους από το Ρέθυμνο.

ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΔΡΑ Η ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ

Η Παλαιόχωρα θέλει να φύγει με αποτέλεσμα από μία δύσκολη έδρα, κόντρα σε μία ιστορική ομάδα με την οποία είναι ισόβαθμη στην 9η θέση.

Ο Αστέριος Θέμελης θα έχει για πρώτη φορά στη διάθεσή του τον Παλιάτσιο. Οι ποδοσφαιριστές που “ανέβηκαν” στον Πειραιά είναι οι εξής: Μαυρομιχάλης, Πετράκης, Ράδης, Γκούφας, Κυριλλίδης, Παλιάτσιος, Τρέκο, Δημητριάδης, Κτιστόπουλος, Μανουσάκης, Θεοδωράκης, Καραΐσκος, Χιντασέλι, Ζαχαράκης, Αναστασόπουλος, Σπηλιώτης, Πάγκαλος, Νικολίτσης.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Αντώνης Βλάχος (Ανατολική Αττική), με βοηθούς τους Γιάννη Κουλοχέρη (Ανατολική Αττική) και Κωνσταντίνο Κόπανο (Χίου).

 

Estrella
Auto KCS

Rabona ad