Κρατάει την τύχη στα χέρια του

Τιτάν Νέος Ηρακλής | 29 Απριλίου 2018, 20:47

Δύο αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος ο Τιτάν νίκησε τον Νέο Ηρακλή με 4-2 και πλέον κρατάει την τύχη στα χέρια του σχετικά με την άνοδο στην Α' Κατηγορία, αφού υπερτερεί αυτή τη στιγμή στην ισοβαθμία με τη Δάφνη.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο Νέος Ηρακλής προηγήθηκε με 0-1 στο 42′ με τον Ντουντουνάκη, με τον Τιτάνα να ισοφαρίζει σε 1-1 στο πρώτο λεπτό του δευτέρου μέρους με τον Σερενάι.

Στο 50′ και πάλι ο Σερενάι σκόραρε και έκανε το 2-1, για να ακολουθήσουν δύο γκολ του Χατζηγρηγορίου στο 72′ και στο 82′. Το τελικό 4-2 διαμόρφωσε στο 85′ ο Ντουντουνάκης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παινχίδι.

Τιτάν Καλυβών (Παύλος Καραγιαννάκης): Μαντζοράκης, Τζομπανάκης, Ευαγγέλου (82′ Βογιατζάκης), Ροζάκης, Μανουσάκης, Κουτσουπάκης (46′ Σπανουδάκης), Αχλάτης, Χατζηγρηγορίου, Σερενάι (75′ Ράντεφ), Σπαθαράκης (72′ Θανασού), Ποντίκας

Νέος Ηρακλής (Γιώργος Τζατζιμάκης): Διούδης, Λειβαδιωτάκης, Τσούκαλας, Κωνσταντουδάκης, Ξανθάκης (80′ Τσαούσης), Λαφαζάνης, Π. Παπαδάκης (65′ Γυρβαλάκης), Γεωργίου (55′ Ποποδάκης), Ντουντουνάκης, Φυτράκης (70′ Πολλάκης), Παπαδονικολάκης

 

 

Estrella

Papantonakis Cards

Rabona ad