Κούγιας: Αντί ν’ ανεβαίνουμε εμείς (Παναχαϊκή) ανέβαινε ο Πλατανιάς

Πλατανιάς | 27 Ιουλ 2018, 19:45

Θα μπορούσε ο Πλατανιάς να… απουσιάζει από τις αναφορές του Αλέξη Κούγια; Προφανώς όχι, όπως έχει συμβεί δεκάδες φορές άλλωστε μέχρι σήμερα, κάτι που επαναλήφθηκε στην αίθουσα του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο ισχυρός άνδρας της Λάρισας που είναι βασικός μάρτυρας της υπόθεσης “Koriopolis” βρέθηκε συγκεκριμένα στην αίθουσα του δικαστηρίου την Παρασκευή (27/7) στο πλαίσιο της εκδίκασης για την έφεση του σκανδάλου των στημένων αγώνων του 2011 και μεταξύ άλλων, ενέπλεξε πάλι τον Πλατανιά και δη με προσβλητικό τρόπο.

«Ημουν ιδιοκτήτης της Παναχαϊκής και κάποια στιγμή απελπίστηκα», τόνισε ενώπιον των δικαστών ο Αλ. Κούγιας. «Από την Γ’ Εθνική έπρεπε να ανέβω εγώ και ανέβαινε η Ηλιούπολη και η Ρόδος. Από την Β’ Εθνική αντί να ανέβουμε εμείς, ανέβαινε ο Πλατανιάς ή μετά η Καλλονή. Υπήρχε εντολή να μην ανέβουμε ποτέ», είπε χαρακτηριστικά.

Βέβαια, στην εκδίκαση δεν βρέθηκε ο Πλατανιάς στο επίκεντρο, αφού ειδικότερα ο Αλ. Κούγιας είπε και πολλά άλλα πράγματα, ωστόσο κάνουμε αναφορά στο κομμάτι που ενέπλεξε -για μια ακόμη φορά- την ομάδα των Χανίων…

Estrella
Auto KCS

Rabona ad