Κουρομιχελάκης: Πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα μας

Ασπίδα | 17 Ιανουαρίου 2018, 21:28

Σε έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες εξελίσσεται φέτος για την Ασπίδα, ο Στέφανος Κουρμομιχελάκης που ήταν μάλιστα ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο τελευταίο παιχνίδι με την ΑΠ Σούδας και την κομβική νίκη με 2-1, σημειώνοντας και τα δύο γκολ της ομάδας του, το νικητήριο στο φινάλε του αγώνα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Το athlitiko συνομίλησε με τον ίδιο, ο οποίος μας σχολίασε τη νίκη της ομάδας του και την δική του μέχρι τώρα παρουσία που κρίνεται αρκετά σημαντική στην μάχη που δίνει η Ασπίδα για να ανέβει βαθμολογικά. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Πετύχατε μία από τις πιο κομβικές νίκες σας φέτος στο πρωτάθλημα και απέναντι σε μία ομάδα που έχετε τον ίδιο στόχο, την ΑΠ Σούδας;

Ξέραμε ότι το παιχνίδι ήταν πολύ σημαντικό για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, πήραμε τους τρεις βαθμούς στο τέλος και με ανεβασμένη ψυχολογία πάμε πλέον να πάρουμε και τα επόμενα παιχνίδια τα οποία χρειαζόμαστε σαν ομάδα.

Πως κρίνεις την πορεία της ομάδας σου μέχρι τώρα, περιμένατε στην αρχή ότι θα παλεύατε για την παραμονή σας στην κατηγορία;

Η πορεία της ομάδας δεν είναι όπως την περιμέναμε στην αρχή της σεζόν, χάσαμε πολλούς βαθμούς στις λεπτομέρειες και τώρα είμαστε σε αυτή την επικίνδυνη θέση της βαθμολογίας. Ελπίζουμε η ομάδα να ανέβει βαθμολογικά στη συνέχεια και μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Πως βλέπεις τη δική σου πορεία, από το ΙΝΚΑ στον Παγχανιακό και φέτος η Ασπίδα, όπου κάνεις αρκετά καλό πρωτάθλημα σαν εξτρέμ πλέον;

Στο ΙΝΚΑ ήμουν τρία χρόνια, τις δύο πρώτες δεν πήρα πολύ χρόνο συμμετοχής επειδή ήμουν μικρότερος ηλικιακά, χρόνο πήρα στην τελευταία μου σεζόν και άλλαξα θέση από δεξί εξτρέμ σε στόπερ επειδή είχαμε πολλούς τραυματισμούς. Σε ένα από τα παιχνίδια με είχε δει ο Παγχανιακός που ήξερα ότι θα παώ στη συνέχεια. Με είδαν σαν κεντρικό αμυντικό όταν πήγα εκεί και έπαιξα σχεδόν όλη τη χρονιά πέρυσι σαν στόπερ βοηθώντας όσο μπορούσα την ομάδα. Φέτος με την Ασπίδα προσπάθώ να βάζω όσο περισσότερα γκολ μπορώ για να βοηθάω την ομάδα μου να κερδίζει.

Τέλος, ένα σχόλιο έχοντας δει όλες τις ομάδες μετά από έναν ολόκληρο γύρο, στην μάχη της ανόδου καθώς και της παραμονής;

Έχουν ένα προβάδισμα τα Άπτερα για την άνοδο αλλά πιστεύω ότι Τιτάν και Δάφνη μπορούν κάνουν το “μπαμ” . Όσο για τις θέσεις του υποβιβασμού, δύο ομάδες είναι ήδη αρκετά πίσω στη βαθμολογία, όσο για την τελευταία που θα “πέσει” σίγουρα θα κριθεί ανάμεσα σε τέσσερις ομάδες.

 

Estrella

pallas""
Papantonakis Cards