Κουρής αντί Τάτση στη συνέντευξη Τύπου

Πλατανιάς | 8 Δεκεμβρίου 2019, 18:51

Ο γυμναστής του Πλατανιά, Αντώνης Κουρής, εκπροσώπησε τον Πλατανιά στην συνέντευξη Τύπου, κάνοντας τις κρίσεις του για το νικηφόρο παιχνίδι απέναντι στην Κέρκυρα.

Ο Κουρής βρέθηκε αντί του Τάτση να μιλήσει για τον αγώνα λόγω μιας υποχρέωσης που είχε ο προπονητής του Πλατανιά ο οποίος έπρεπε να αναχωρήσει άμεσα από το γήπεδο Περιβολίων. Οπως τόνισε, μεταξύ άλλων, η νίκη που σημειώθηκε σε βάρος της Κέρκυρας θα βοηθήσει την ομάδα να ηρεμήσει εν όψει της συνέχειας.

Ακολουθούν οι δηλώσεις του.

«Ο κ. Τάτσης έχει ενημερώσει από πριν τον αγώνα ότι δεν θα παρευρισκόταν στη συνέντευξη Τύπου. Μετά από μία δύσκολα εβδομάδα με τρία παιχνίδια και ειδικότερα στην Τρίπολη όπου παίξαμε 120 λεπτά απέναντι σε μια ομάδα παραπάνω κατηγορίας και όπου φέραμε τρία αποτελέσματα όπου δεν ήταν αυτά που θέλαμε, οι παίκτες έδειξαν διάθεση σήμερα και ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του αγώνα, δείχνοντας θέληση. Καταφέραμε αυτό που θέλαμε και αυτό ήταν μόνο η νίκη».

Για το αν θεωρεί ότι όλες οι ομάδες μπορούν να κερδίσουν όλες στη Σούπερ Λιγκ 2 και πόσο ο Πλατανιάς μπορεί να κυνηγήσει την άνοδο: «Κοιτάξτε, έχει πολύ δρόμο ακόμα το πρωτάθλημα. Δεν μπορούμε να πούμε τώρα κάτι συγκεκριμένο. Πάντως, είναι γεγονός ότι όλες οι ομάδες, όπως δείχνει, μπορούν να χάσουν από οποιονδήποτε και φαίνεται ότι το πρωτάθλημα είναι πάρα πολύ ανταγωνιστικό. Τώρα, για τη συνέχεια, θα δείξει».

Για το πόσο θα βοηθήσει τον Πλατανιά το 4-0 επί της Κέρκυρας: «Προφανώς μπορεί να βοηθήσει πολύ στην ηρεμία της ομάδας αυτή τη στιγμή. Εμείς σε κάθε παιχνίδι πάμε για τη νίκη. Στα τρία τελευταία παιχνίδια δεν πήραμε αυτό που θέλαμε, αυτό όμως το αποτέλεσμα θα βοηθήσει».

Estrella
Auto KCS

Rabona ad