Κοπή πίτας στον ΟΦΗ και υποσχέσεις για τα οφειλόμενα

Football League | 1 Ιανουαρίου 2018, 21:59

Την ευκαιρία να κόψει τη βασιλόπιτα το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΟΦΗ είχε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς. Μάλιστα, τυχεροί αναδείχτηκαν οι Κοιλιάρας, Φαζός, Παπαστεριανός και Ποτουρίδης, οι οποίοι κέρδισαν δώρα και χρηματικά ποσά.

Ετσι, η πρώτη μέρα του 2018 βρήκε τους παίκτες του ΟΦΗ να δίνουν το παρών στο γήπεδο λόγω φυσικά του σαββατιάτικου αγώνα με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό.

Ενδιαφέρον έχει η ενημέρωση που δίνεται από τον ΟΦΗ για τη σημερινή μέρα και όπου μεταξύ άλλων σημειώνονται τα εξής: «Εκ μέρους των μετόχων της ΠΑΕ βρέθηκαν την Πρωτοχρονιά, στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο οι κ.κ. Μανόλης Ορφανάκης και Γιάννης Φασομιτάκης, αλλά και εκ μέρους της ομάδας οι κ.κ. Κώστας Ζερβάκης και Δημήτρης Αποστολάκης. Ο κ. Ορφανάκης ευχήθηκε στους παίκτες του ΟΦΗ ένα 2018 με υγεία και επιτυχίες. Ενώ ζήτησε από τους παίκτες να κάνουν μερικές μέρες υπομονή, καθώς από τους μετόχους γίνονται προσπάθειες, ώστε να λάβουν τα χρήματα που τους οφείλονται».

Αναλυτικά, η επίσημη ενημέρωση από τον ΟΦΗ είναι η εξής:

Πρωτοχρονιά στο γήπεδο έκαναν οι παίκτες του ΟΦΗ, καθώς η προσοχή όλων στρέφεται στο παιχνίδι του Σαββάτου  (6/1) με τον Α.Ο. Χανιά/Κισσαμικό στο Γεντί Κουλέ.

Στην προπόνηση της Πρωτοχρονιάς, βρέθηκε αντιπροσωπεία των μετόχων και ευχήθηκε στους παίκτες ένα 2018 με υγεία.

Παράλληλα κόπηκε η βασιλόπιτα και οι τυχεροί ήταν οι Κοιλιάρας, Φαζός, Παπαστεριανός και Ποτουρίδης, οι οποίοι κέρδισαν δώρα και χρηματικά ποσά.

Εκ μέρους των μετόχων της ΠΑΕ βρέθηκαν την Πρωτοχρονιά, στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο οι κ.κ. Μανόλης Ορφανάκης και Γιάννης Φασομιτάκης, αλλά και εκ μέρους της ομάδας οι κ.κ. Κώστας Ζερβάκης και Δημήτρης Αποστολάκης.

Ο κ. Ορφανάκης ευχήθηκε στους παίκτες του ΟΦΗ ένα 2018 με υγεία και επιτυχίες. Ενώ ζήτησε από τους παίκτες να κάνουν μερικές μέρες υπομονή, καθώς από τους μετόχους γίνονται προσπάθειες, ώστε να λάβουν τα χρήματα που τους οφείλονται.

Ηδη οι παίκτες του ΟΦΗ έλαβαν κάποια χρήματα, ενώ και την Τρίτη (2/1) θα πάρουν ένα ακόμη ποσό έναντι της οφειλής που υπάρχει προς αυτούς.

Στόχος των μετόχων είναι μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, να έχουν τακτοποιηθεί οικονομικά, όλοι οι ποδοσφαιριστές και η ομάδα να συνεχίσει απρόσκοπτα τη λειτουργία της.

Στην προπόνηση της Δευτέρας (1/1) συμμετείχαν όλοι οι διαθέσιμοι παίκτες, με απόντες τους Μάρτος, Ορτέγκα και Λεάλ, για τους οποίους γίνεται προσπάθεια, από τους μετόχους ώστε να επιστρέψουν άμεσα στην ομάδα.

Νέα προπόνηση θα γίνει την Τρίτη (2/1) το μεσημέρι (3μμ) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Η φωτογραφία είναι από την κοπή της βασιλόπιτας στα αποδυτήρια του ΟΦΗ.

Estrella
Auto KCS
Minetta top plus
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad