Κοντοπυράκης: Παραχωρήθηκαν στον κόσμο του ΟΦΗ οι θύρες 3 και 4

Χανιά | 17 Απριλίου 2018, 14:24

Αρκετός κόσμος του ΟΦΗ θα πρέπει ν’ αναμένεται το Σάββατο στα Χανιά για το κρητικό ντέρμπι με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό. Σύμφωνα με δηλώσεις του πρώην διοικητικού παράγοντα του ΟΦΗ, Χάρη Κοντοπυράκη, η ομάδα του Ηρακλείου θα πάρει τις θύρες 3 και 4 για τον κόσμο της!

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Σημειώνεται ότι ο Χάρης Κοντοπυράκης μίλησε στο gentikoule και ο λόγος που του ζητήθηκε να κάνει δηλώσεις είναι επειδή εκπροσώπησε τον ΟΦΗ στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας που πραγματοποιήθηκε πριν μερικές ημέρες στα Περβόλια εν όψει του αγώνα που ακολουθεί.

Οι δηλώσεις του είναι οι εξής:

Για τα εισιτήρια που παραχωρήθηκαν στον κόσμο του ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό: «Παραχωρήθηκαν οι θύρες 3, 4 από την διοίκηση του ΑΟΧ/Κισσαμικού. Ο κόσμος του ΟΦΗ θα παραλάβει τα εισιτήρια του από το γήπεδο».

Για το κλίμα που υπήρχε στην σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας: «Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με κανέναν και αντίπαλοι είμαστε μόνο μέσα στο γήπεδο. Όλοι μας είμαστε Κρητικοί και αυτό είναι το πιστεύω μου. Η πλευρά του ΑΟΧ/Κισσαμικού είπε ότι δεσμεύουν τις δύο θύρες για λογαριασμό των φίλων του ΟΦΗ. Χαίρομαι ιδιαιτέρως που συναντήσαμε ένα πολύ καλό κλίμα από την διοίκηση του ΑΟΧ/Κισσαμικού».

Για το δύσκολο έργο που ανέλαβε τον Γενάρη η Διοικούσα Επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ: «Ο ΟΦΗ έχει για πρόεδρο ένα πολύ άξιο παιδί, τον Γιώργο Αλετρά. Παρότι η καταστροφή ήταν μπροστά μας, αυτό που υποδεχτήκαν τα μέλη της Διοικούσας ήταν ένα μεγάλο βουνό. Πίστευα από τότε ότι όχι μόνο θα παίρναμε την άνοδο αλλά θα βγαίναμε και πρωταθλητές. Το πίστευα γιατί το έβλεπα στα μάτια των παικτών και του Παπαδόπουλου, το έβλεπα στα μάτια των φιλάθλων. Δεν μπορώ να το εξηγήσω με λόγια».

Για την δική του ενασχόληση με τον ΟΦΗ: «Αυτό το τρίμηνο που ήμουν στην διοίκηση του ΟΦΗ, αποτέλεσε ένα ορόσημο στην ζωή μου. Η ομάδα που αγαπούσα από μικρός, που παρακαλούσα ως παιδί να μπω μέσα στο γήπεδο. Δεν ήρθα στα εύκολα στον ΟΦΗ, προσέφερα στα δύσκολα και χαίρομαι ιδιαιτέρως για την αγάπη που εξέλαβα αλλά για την αγάπη που έδωσα στον κόσμο. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι με αγκάλιασαν. Όταν μου τηλεφώνησε ο Γιώργος Αλετράς και μου ζήτησε να είμαι στο δικαστήριο την επόμενη ημέρα, δεν το σκέφτηκα καν. Ήταν κάτι που το θέλαμε όλοι μας, όλοι όσοι ήμασταν μέσα στον σύλλογο ότι έπρεπε να πάμε τον βασιλιά στον θρόνο που του ανήκει».

 

Estrella
Minetta Car Pack
xoriatiko
Papantonakis Cards