Κομβικό το παιχνίδι με τον Εργοτέλη

Χανιά | 18 Δεκεμβρίου 2019, 20:20

Στα Χανιά επήλθε ξανά ηρεμία με τις δύο συνεχόμενες νίκες με Παναχαϊκή και Λεβαδειακό, έπειτα από τη... συννεφιά που προηγήθηκε μετά την ήττα-σοκ από τον Απόλλωνα Λάρισας.

/Bella Pizza

Σειρά έχει το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Εργοτέλη στο “Γεντί Κουλέ”, το οποίο είναι κομβικό για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Τα Χανιά έχοντας “πατήσει” πλέον στην πρώτη εξάδα που οδηγεί στα πλέι οφ θα παίξουν με έναν αντίπαλο που βρίσκεται ένα βαθμό πίσω τους. 

Το θετικό αποτέλεσμα είναι ο στόχος για τους “μπλε” που σε περίπτωση νίκης βέβαια, εκτός του ότι θα αποχαιρετήσουν ιδανικά το 2019, μπορούν να ελπίζουν σε ακόμη καλύτερες ημέρες, με δεδομένο ότι αρχές Ιανουαρίου θα ακολουθήσουν δύο εντός έδρας παιχνίδια με Δόξα Δράμας και Απόλλωνα Πόντου, πριν από την τριάδα-φωτιά με Απόλλωνα Σμύρνης (εκτός), Πλατανιά και ΠΑΣ Γιάννινα (εκτός). 

Σε αντίθετη περίπτωση βέβαια, αν υπάρξει ισοπαλία στο Ηράκλειο τα Χανιά μπορεί να πέσουν από την εξάδα, ενώ κάτι τέτοιο θα γίνει σίγουρα αν “χαμογελάσει” ο Εργοτέλης. 

Γι’ αυτό ο αγώνας της Δευτέρας (23/12) έχει μεγάλη σημασία για το “μέλλον” της προσπάθειας που κάνουν τα Χανιά, όχι μόνο να βρεθούν στα πλέι οφ, αλλά να το πράξουν με τη μικρότερη δυνατή διαφορά από τις δύο πρώτες θέσεις.

 

Estrella
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad