Κολοβέτσιος: Το “Γεντί Κουλέ” είναι δύσκολο γήπεδο

Super League 1 16 Δεκεμβρίου 2019, 23:21

Έπλεξε το εγκώμιο του ΟΦΗ και του "Γεντί Κουλέ", αλλά τόνισε ότι αποκλειστικός στόχος του Παναθηναϊκού στην αναμέτρηση της Τετάρτης είναι η νίκη. Ο λόγος για τον ποδοσφαιριστή των "πρασίνων" Δημήτρη Κολοβέτσιο.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού μίλησε στην κάμερα της Nova για…

Το αν θεωρεί το ματς με τον ΟΦΗ ως μια ευκαιρία για ρεβάνς λόγω της ήττας στον 1ο γύρο: «Νομίζω ότι δεν πρέπει να το βλέπουμε έτσι, γιατί έχουμε πει και στα αποδυτήρια ότι κάθε παιχνίδι για μας πρέπει να είναι τελικός. Ειδικά στη βαθμολογική θέση που είμαστε τώρα, πρέπει πάση θυσία να παίρνουμε τη νίκη. Πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας πως θα ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες του παιχνιδιού και ο προπονητής θα μας δώσει το κατάλληλο πλάνο, το οποίο οφείλουμε να ακολουθήσουμε πιστά και να φύγουμε από εκεί με τους τρεις βαθμούς.»

Το αν περίμενε την πορεία του ΟΦΗ: «Η αλήθεια είναι ότι πολύ λίγοι περίμεναν να παρουσιάσει ο ΟΦΗ τόσο καλό πρόσωπο. Έχει παρουσιάσει πολύ καλά στοιχεία ως ομάδα, δείχνει πολύ καλά δουλεμένη ομάδα από τον προπονητή και βρίσκεται με την αξία της εκεί που βρίσκεται, γιατί διαθέτει και πολύ καλό υλικό. Νομίζω ότι η ποιότητα μας δεν συγκρίνεται με αυτή του ΟΦΗ και αν είμαστε καλοί, σοβαροί και ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή, τότε νομίζω ότι θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς.»

Το που θα κριθεί το ματς: «Θα δεχθούμε πίεση στα πρώτα λεπτά, θα είναι και γεμάτο το γήπεδο. Το “Γεντί Κουλέ” είναι δύσκολο γήπεδο για τους αντιπάλους και οι φανατικοί οπαδοί του ΟΦΗ είναι πολύ ένθερμοι οπαδοί. Νομίζω ότι θα πρέπει να είμαστε και σωματικά και πνευματικά έτοιμοι, ώστε να τα αντιμετωπίσουμε όλα αυτά και να πάρουμε τη νίκη.»

Το αήττητο στα τελευταία ματς: «Αισθανόμαστε ότι είμαστε λίγο καλύτερα σε αγωνιστική κατάσταση απ’ ότι στην αρχή. Βαθμολογικά το αήττητο των τελευταίων αγώνων δεν μας γεμίζει ως ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, γιατί είναι ένα αήττητο με πολλές ισοπαλίες. Κάτι που δεν αρμόζει στην ομάδα του Παναθηναϊκού. Το καλύτερο θα ήταν να ήταν όλα νικηφόρα τα παιχνίδια. Όπως ξέρετε καλά, η ψυχολογία έρχεται μέσα από τις νίκες και όταν έρχονται οι νίκες, όλα πηγαίνουν καλύτερα, δουλεύουμε καλύτερα, οι προπονητές μας δίνουν τις κατάλληλες οδηγίες και έτσι θα είμαστε πολύ καλά.»

Τον αντίπαλο του Παναθηναϊκού στο Κύπελλο (ΠΑΣ Γιάννινα): «Από τα λίγα που έχω δει από τη δεύτερη κατηγορία, νομίζω ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα θα είναι ένα από τα φαβορί για την άνοδο. Αυτό δείχνει ότι θα έχει μια ανταγωνιστική ομάδα. Το θέμα είναι εμείς πως θα παρουσιαστούμε. Αν παρουσιαστούμε σοβαροί, σεβαστούμε τον αντίπαλο και δείξουμε στο γήπεδο αυτό που μπορούμε, τότε νομίζω ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα.»

Τη φετινή του παρουσία: «Προσπαθώ να είμαι ο εαυτός μου, να δουλεύω καθημερινά και να δείχνω στον προπονητή το κατάλληλο πρόσωπο και κυρίως να είμαι σωστός στη συμπεριφορά μου. Από εκεί και πέρα αποφασίζει ο προπονητής. Με γνώμονα το καλύτερο για την ομάδα, δουλεύουμε όλοι σε αυτόν τον οργανισμό.»

Estrella
Minetta top plus
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/blentcoffee

Rabona ad