Κολιτσιδάκης: Δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία

Παλαιόχωρα ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 7 Οκτωβρίου 2018, 22:07

Δίκαιη χαρακτήρισε την ισοπαλία απέναντι στην Παλαιόχωρα ο Θανάσης Κολιτσιδάκης, στις δηλώσεις που παραχώρησε μετά το τέλος του χανιώτικου ντέρμπι.

Ο προπονητής της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ τόνισε ότι έγινε ένα παιχνίδι με δύναμη και πάθος από τις δύο ομάδες, χωρίς τις πολλές μεγάλες φάσεις: «Ο αντίπαλος προσπάθησε να μας παίξει στην αντεπίθεση, είχε μία φάση. Είχαμε δουλέψει όλη την εβδομάδα, ξέρουμε τι να περιμένουμε, δεν μας βγήκανε όλα αυτά στο παιχνίδι. Δεν είχαμε ηρεμία και συγκέντρωση για να βγάλουμε φάσεις. Στο τέλος πιέσαμε, δημιουργήσαμε κάποιες προϋποθέσεις. Τελικά είναι δίκαιο αποτέλεσμα το 0-0. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο παιχνίδι, στο πάθος και τη δύναμη, έδειξαν ότι θέλουμε να κερδίσουμε.

Η Γ’ Εθνική είναι ένα πρωτάθλημα όπου τα παιχνίδια κρίνονται στο γκολ. Για να βάλει γκολ μία ομάδα πρέπει να δημιουργήσει φάσεις, εμείς δεν δημιουργήσαμε, εκτός από μία, δύο, θέλουμε περισσότερες ευκαιρίες και να έχουμε τους παίκτες για να το κάνουμε».

 

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad