Κολιτσιδάκης: Έτοιμοι για την πρεμιέρα

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 22 Σεπτεμβρίου 2018, 20:51

Ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στον ΑΟΧ/Κισσαμικό ήταν ο Θανάσης Κολιτσιδάκης, τονίζοντας ότι είναι έτοιμη για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Όπως τόνισε ο έμπειρος προπονητής του ΣΥΝΚΑ είδε αυτό που ήθελε από την ομάδα του στο πρώτο κομμάτι της φιλικής αναμέτρησης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής: «Για εμάς ήταν ένα φιλικό πριν από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Ένα πολύ δυνατό φιλικό. Σίγουρα στο πρώτο ημίχρονο που οι ομάδες ήταν λίγο πιο κοντά σε δυναμικότητα σταθήκαμε καλά και είδα αυτό που ήθελα από την ομάδα μου. Νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα. Στο δεύτερο ημίχρονο οι αλλαγές οι δικές μας και του ΑΟΧ-Κισσαμικού είχαν μεγάλη διαφορά και ήταν φυσιολογικό να δεχτούμε τα γκολ που δεχτήκαμε.

Ο ΑΟΧ-Κισσαμικός είναι μία πολύ καλή ομάδα. Εμείς είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα και είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Με τις προσθήκες του Πετράκου, του Παπατζίκου, αλλά και των Λαμπάκη, Μαθιουδάκη, Αργυρουδάκη, που έλειπαν σήμερα θα γίνουμε ακόμη πιο δυνατοί και θα είμαστε πιο καλοί στην πρεμιέρα».

 

Estrella