Κοινή προετοιμασία με Βουλιαγμένη οι μίνι παίδες του ΝΟΧ

Πόλο 19 Δεκεμβρίου 2019, 18:01

Κοινή προετοιμασία με τη Βουλιαγμένη θα πραγματοποιήσει αρχής γενομένης από το Σάββατο 21 μέχρι και την Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου η ομάδα πόλο μίνι παίδων του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Η προετοιμασία αφορά την έναρξη του πρωταθλήματος και ειδικότερα τους αγώνες της πρώτης φάσης που είναι προγραμματισμένοι για το τριήμερο από 7 έως 9 Φεβρουαρίου

Η ενημέρωση από τον Ναυτικό Ομιλο έχει ως εξής:

«Στην Αθήνα για προετοιμασία αναχωρεί η ομάδα πόλο μίνι παίδων του Ναυτικού Ομίλου Χανίων. Οι πολίστες του Γιάννη Ζαγουράκη θα πραγματοποιήσουν συγκεκριμένα κοινή προετοιμασία με την ομάδα της Βουλιαγμένης.

Η προετοιμασία αφορά την έναρξη του πρωταθλήματος, η πρώτη φάση του οποίου είναι προγραμματισμένη για τον προσεχή Φεβρουάριο (7-9/2). Ηδη μάλιστα έχουν ανακοινωθεί και οι αντίπαλοι για το Ναυτικό Ομιλο στο πλαίσιο της πρώτης φάσης που είναι οι Παναθηναϊκός, Ν.Ο. Ρεθύμνου, ΟΦΗ και Πλιτς Πλατς.

Η προετοιμασία θα διαρκέσει μέχρι την προσεχή Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου.

Αναλυτικά η αποστολή είναι η εξής:

Γεωρβασάκης, Ζουζούνης, Κατσουλάκης, Κοκογιαννάκης, Κρασαδάκης, Μαραγκουδάκης, Μαστορακάκης, Μπιτζανάκης, Νικολακάκης, Ριζωνάκης, Σάχου, Σκουνάκης, Τζανακάκης, Χαρκιωλάκης, Χειλουδάκης».

JoyMachine

Rabona ad