Κοιλιάρας: Πρέπει να βρούμε τι δεν πάει καλά

Super League 1 23 Σεπτεμβρίου 2018, 18:20

Στο ίδιο μήκος κύματος με τον προπονητή του κυμάνθηκε στις δηλώσεις του στην ΕΡΤ ο Γιάννης Κοιλιάρας.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο ακραίος μπακ του ΟΦΗ μίλησε στην εκπομπή Super League Day για το ματς με την Ξάνθη, εστιάζοντας στο ότι η ομάδα του δέχεται πολύ εύκολα γκολ, κάτι που απέδωσε στην έλλειψη συγκέντρωσης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής: «Ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι. Στα πρώτα λεπτά είχαμε την κατοχή της μπάλας, δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες, όμως πρέπει επιτέλους να βρούμε τι φταίει και δεχόμαστε τόσο εύκολα γκολ. Από στημένη φάση δεχτήκαμε πάλι γκολ και όλοι πρέπει να συγκεντρωθούμε στο πώς θα δουλέψουμε στην προπόνηση καλύτερα. Νομίζω ότι είναι θέμα συγκέντρωσης και δεχόμαστε εύκολα γκολ και γι’ ακόμα μια φορά χάνουμε το ματς πολύ εύκολα, ενώ μπαίνουμε στο παιχνίδι πολύ δυνατά».

Για τα 10 γκολ που έχει δεχτεί ο ΟΦΗ σε τέσσερα παιχνίδια: «Ναι είναι πάρα πολλά. Η συνολική αμυντική λειτουργία της ομάδας απ’ ό,τι φαίνεται ότι δεν είναι καλή. Κάτι δεν πάει καλά, πρέπει να το βρούμε εμείς οι ίδιοι στην προπόνηση. Δεν οφελεί συνέχεια να τα βάζουμε με την τύχη μας. Σίγουρα φταίμε εμείς οι ίδιοι. Πρέπει να… ξυπνήσουμε γρήγορα γιατί είμαστε στην 4η αγωνιστική και έχουμε έναν βαθμό. Όλοι οι αγώνες είναι δύσκολοι, παρότι έχουμε στην αρχή ένα δύσκολο πρόγραμμα. Όλοι οι αγώνες έχουν τις δυσκολίες τους, μέσα-έξω. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τα δίνουμε όλα και παίρνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε από το γήπεδο».

Απόδοση δηλώσεων: athlitiko

Estrella
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania