“Κλεισμένοι” προπονητής, τεχνικό τιμ και… 14 παίκτες

Πλατανιάς | 12 Ιουλ 2018, 20:16

Πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη κορυφής στον Πλατανιά, στο περιθώριο της οποίας επιβεβαιώθηκε ότι υπάρχει συμφωνία με προπονητή και εξ ολοκλήρου με τεχνικό τιμ, καθώς και με 14 ποδοσφαιριστές.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Γιατί δεν ανακοινώνει ο Πλατανιάς τις συμφωνίες; Η απάντηση στο ερώτημα αυτό είναι γιατί περιμένει τις οριστικές αποφάσεις σχετικά με την αναδιάρθρωση. Οπως φαίνεται, η χανιώτικη ομάδα εξακολουθεί να διατηρεί κάποιες ελπίδες ότι θα μπορούσε να παραμείνει στη Σούπερ Λιγκ και τη νέα περίοδο…

Από εκεί και πέρα, άλλωστε, όπως τονίζεται από τον Πλατανιά, μπορεί να θεωρείται δεδομένο ότι οι κινήσεις που γίνονται και οι συμφωνίες που έχουν επιτευχθεί μέχρι στιγμής από τον τεχνικό διευθυντή, Βασίλη Αμανατίδη, είναι επιπέδου Σούπερ Λιγκ, όπως είχε επισημανθεί και είχε ζητηθεί στο ξεκίνημα της συνεργασίας και από τον πρόεδρο της ΠΑΕ.

Για ό,τι αφορά την προετοιμασία, αναμένεται να ξεκινήσει γύρω στις 25 Ιουλίου, αρχικά στο Μάλεμε και στη συνέχεια σε προπονητικό κέντρο του εξωτερικού, όπως γινόταν τα τελευταία χρόνια δηλαδή, οπότε πολύ πιθανό ο Πλατανιάς να βρεθεί το καλοκαίρι και πάλι στο προπονητικό κέντρο του Πράβετς, στη Βουλγαρία.

Να σημειωθεί ότι στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (11/7) το βράδυ, παρόντες ήταν ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Μανώλης Μαθιουλάκης με τον τεχνικό διευθυντή, Βασίλη Αμανατίδη και τον γενικό αρχηγό, Δημήτρη Μαθιουλάκη. Θέμα της συνάντησης ήταν ο σχεδιασμός και τα επόμενα βήματα της ομάδας εν όψει της νέας χρονιάς.

Estrella
Auto KCS

Rabona ad