Κλήρωση ναι και για σέντρα… βλέπουμε!

Football League 21 Σεπτεμβρίου 2018, 16:39

Την επόμενη Παρασκευή 28 του μήνα θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του πρωταθλήματος, στην πιο ενδιαφέρουσα είδηση που ανέδειξε το ΔΣ της Φούτμπολ Λιγκ, που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Υπό την προϋπόθεση ότι με την ευκαιρία της κλήρωσης θα έχει υπογραφεί η σύμβαση για τα τηλεοπτικά που αφορά την ΕΡΤ, που θα είναι ο κεντρικός και μοναδικός φορέας της διοργάνωσης μεταδίδοντας τα παιχνίδια, το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 14 Οκτωβρίου. Εάν δεν εμφανιστεί σύμβαση μέχρι την ημέρα της κλήρωσης και γενικότερα όσο καθυστερεί αυτή η διαδικασία, άλλο τόσο δεν θα ορίζεται η έναρξη του πρωταθλήματος, καθώς οι ΠΑΕ ήταν σαφείς στο ΔΣ ότι θα πρέπει το συγκεκριμένο ζήτημα να τακτοποιηθεί το συντομότερο, αλλιώς δεν κατεβαίνουν να παίξουν!

Σε πρώτη φάση, το σίγουρο είναι ότι την άλλη Παρασκευή στη 1 το μεσημέρι στα γραφεία της διοργανώτριας θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για το νέο πρωτάθλημα, με την ελπίδα από εκεί και μετά να έχουμε πρεμιέρα στις 14 του Οκτώβρη.

Να σημειωθεί ότι για το θέμα αυτό εδώ και πολλές μέρες το athlitiko έχει ενημερώσει με σχετικό ρεπορτάζ και όπως αποδεικνύεται επιβεβαιώνεται 100%. 

Estrella
xoriatiko
Papantonakis Cards