Κατσούλης: Είμαστε στενοχωρημένοι, αλλά συνεχίζουμε την προσπάθεια

Πλατανιάς | 18 Σεπτεμβρίου 2018, 10:40

Ο συνεργάτης του Πάουλο Κάμπος, Γιάννης Κατσούλης, παραχώρησε δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα Κυπέλλου με τον Άρη Αβάτου, σημειώνοντας τη στενοχώρια που υπάρχει στην ομάδα για τον αποκλεισμό.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο Χανιώτης προπονητής, ωστόσο, τόνισε ότι στόχος είναι η ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη στο πρωτάθλημα, το οποίο αναμένεται πάρα πολύ δύσκολο – όπως ανέφερε – λόγω του ότι ο Πλατανιάς είναι μία νέα ομάδα, που “χτίζεται” από την αρχή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα του sports-addict έχουν ως εξής: «Είχαμε κάποιες πληροφορίες για την ομάδα του Άρη. Είναι μία πολύ καλή ομάδα, με πολύ καλή δουλειά από τον προπονητή. Γενικά ήταν μία ομάδα με πολύ καλή οργάνωση στο παιχνίδι της. Στο πρώτο ημίχρονο θεωρητικά εμείς ήμασταν σχεδόν εκτός παιχνιδιού. Ο αντίπαλος ήταν πάρα πολύ καλός και στις μονομαχίες και στις πρώτες μπάλες και σε διάθεση και σε ενέργεια. Τα δικά μας παιδιά στο δεύτερο ημίχρονο και στην παράταση ήταν κυρίαρχοι. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι και να το τελειώσουμε και να μην πάμε στα πέναλτι. Είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια των παιδιών στο δεύτερο ημίχρονο και στην παράταση. Είμαστε στο στάδιο προετοιμασίας μας, εμείς αρχίσαμε αργά την προετοιμασία μας, είμαστε ακόμη στον πρώτο μήνα. Σίγουρα θέλαμε να προκριθούμε, δεν τα καταφέραμε και συνεχίζουμε την προετοιμασία μας, με στόχο να είμαστε έτοιμοι στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, που θα είναι πάρα πολύ δύσκολο, γιατί είμαστε μία νέα ομάδα. Ουσιαστικά “χτιζόμαστε” από την αρχή».

Για το πώς κρίνει τη νέα μορφή του Κυπέλλου: «Είναι υποχρεωτικό να “παντρέψουμε” το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο με το επαγγελματικό. Όλοι από εκεί ξεκινάμε. Ήταν πολύ σπουδαίο γι’ αυτή τη διοργάνωση να υπάρχουν ομάδες που έρχονται από το ερασιτεχνικό επίπεδο, για να έχουνε τέτοιες συμμετοχές, τέτοια παιχνίδια με εμπειρία, που είναι πολύ σημαντική γι’ αυτές τις ομάδες. Ήταν ένα πολύ κουραστικό ταξίδι για εμάς. Σίγουρα είμαστε στενοχωρημένοι, αλλά συνεχίζουμε την προσπάθειά μας για να είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί και έτοιμοι στο πρωτάθλημα».

Απόδοση δηλώσεων: athlitiko

 

Estrella