Κατσικοκέρης: Να πάρουμε την 1η νίκη στο πρωτάθλημα (video)

Football League | 5 Οκτωβρίου 2019, 17:20

Ο τεχνικός του ΟΦΙ, Γιάννης Μάγγος και ο επιθετικός της Κρητικής ομάδας, Νίκος Κατσικοκέρης, μίλησαν για το Κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου τονίζοντας ότι στοχεύουν στην πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα κι ότι χρειάζονται τη στήριξη του κόσμου για την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Τη Νίκη Βόλου υποδέχεται το μεσημέρι της Κυριακής (06/10, 15:00) ο ΟΦΙ με στόχο την παρθενική νίκη στο πρωτάθλημα. Συγκρατημένοι στις δηλώσεις τους οι Μάγγος – Κατσικοκέρης δείχνουν σεβασμό στον αντίπαλο και ζητούν τη συμπαράσταση του φίαλθλου κόσμου.

Ιωάννης Μάγγος: «Πρώτο παιχνίδια για τη φετινή σεζόν στην έδρα μας. Θέλουμε να έρθει ο κόσμος και να γεμίσει το γήπεδο για να μας δώσει ώθηση για τη νίκη καθώς είναι σημαντικό να ξεκινήσουμε με τρεις βαθμούς στην έδρα μας. Παίζουμε με μία ιστορική ομάδα, με βαριά φανέλα, όπως η Νίκη Βόλου και με τη βοήθεια του κόσμου να κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς.»

Νίκος Κατσικοκέρης: «Ήρθε η στιγμή για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας. Αντιμετωπίσουμε έναν δύσκολο αντίπαλο ο οποίος προέρχεται από νικηφόρο αποτέλεσμα. Παρόλα αυτά εμείς, με τη στήριξη του κόσμου μας (πιστεύουμε ότι θα έρθει αρκετός κόσμος για να μας βοηθήσει), θα βάλουμε τα δυνατά μας και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε την πρώτη νίκη και να μπορέσουμε να συνεχίσουμε στο πρωτάθλημα αξιοπρεπώς και να εκπληρώσουμε το στόχο που έχουμε θέσει εξ’ αρχής.»

Estrella
Auto KCS
Minetta top plus
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad