Κατσιγιάννης: Θα κάνω τον Αήττητο πρωταγωνιστή και όχι κομπάρσο

Football League 7 Σεπτεμβρίου 2018, 16:28

Δηλώσεις με την ευκαιρία της πρόσκλησης που απευθύνει ο σύλλογος για την δημιουργία ΠΑΕ παραχωρεί ο πρόεδρος του Αήττητου Σπάτων, Νίκος Κατσιγιάννης, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι ο ίδιος σκοπεύει να μετατρέψει την ομάδα του σε πρωταγωνίστρια.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

«Καθημερινά εγώ κι οι συνεργάτες μου κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να είναι ο Αήττητος πρωταγωνιστής κι όχι κομπάρσος», δηλώνει χαρακτηριστικά ο άλλοτε διοικητικός ηγέτης του ΑΟΧ.

Αναλυτικά η δήλωσή του έχει ως εξής:

«Με τη δημοσίευση της πρόσκλησης προς τα μέλη της ΠΑΕ Αήττητος Σπάτων F.C για τη συμμετοχή τους στην κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου, ο πρόεδρος της ομάδας Νίκος Κατσιγιάννης δηλώνει: Καθημερινά εγώ κι οι συνεργάτες μου κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να είναι ο Αήττητος πρωταγωνιστής κι όχι κομπάρσος.

Είμαστε μια νέα ομάδα στη Football League, ο μόνος εκπρόσωπος της Αττικής στην κατηγορία. Οι βλέψεις μας είναι μεγάλες και τα όνειρά μας ακόμα μεγαλύτερα. Εξάλλου, αυτό έχει φανεί ήδη από τις μεταγραφικές κινήσεις που έχουμε πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής και που έχουμε δρομολογήσει να γίνουν άμεσα. Καλώ, λοιπόν, άπαντες να φανούν συνεπείς απέναντι στην ιστορική πρόκληση που έχουμε: Να μεγαλώσουμε ακόμα περισσότερο τον Αήττητο και να τον εδραιώσουμε στις επαγγελματικές κατηγορίες».

 

Estrella
xoriatiko
Papantonakis Cards