Καταγγελία για την κατάσταση των αποδυτηρίων στα Νεροκούρου

Κορωνίδα | 8 Δεκεμβρίου 2019, 11:57

Ανακοίνωση εξέδωσε η ομάδα της Κορωνίδας, κάνοντας γνωστό ότι τα αποδυτήρια των γηπέδων στα Νεροκούρου ήταν σε άθλια κατάσταση στο περιθώριο του αγώνα που έδωσαν με αντίπαλο τα Απτερα.

Η ομάδα του Βάμου κάνει γνωστό μάλιστα ότι παραχωρήθηκαν τα αποδυτήρια των Απτέρων για να μπορέσουν να αλλάξουν οι ποδοσφαιριστές, σημειώνοντας επίσης ότι κλειδιά για τ’ αποδυτήρια δεν υπήρχαν «και προς τιμή του το ΔΣ των Απτέρων μας παραχώρησαν τα αποδυτήρια τους και αλλάξαμε όλοι μαζί!», όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Η σχετική ανακοίνωση-καταγγελία από την Κορωνίδα είναι η εξής:

«Το ΔΣ του ΑΣΑ Κορωνίς εκφράζει την αγανάκτησή του για την χθεσινή κατάσταση που επικρατούσε στο δημοτικό γήπεδο Νεροκούρου στο παιχνίδι της ομάδος μας με την ομάδα των Απτέρων. Κλειδιά για τα αποδυτήρια δεν υπήρχαν και προς τιμή του το ΔΣ των Απτέρων μας παραχώρησαν τα αποδυτήρια τους και αλλάξαμε όλοι μαζί!!! Τα αποδυτήρια ήταν σε άθλια κατάσταση από πλευράς καθαριότητος!!! Τέτοιες καταστάσεις γυρίζουν το ποδόσφαιρο εκατό χρόνια πίσω!!! Παρακαλούμε τους υπευθύνους να μεριμνήσουν για την κατάσταση που επικρατεί για να μην ξαναεπαναληφθεί!!

Ο Προέδρος. Ο Γραμματέας

Λιμαντζάκης Λ. Βαρδάκης Ν.».

Estrella

Rabona ad