Κασωτάκης για Πλατανιά: Οσα ευχαριστώ και να πω δεν φτάνουν…

Πλατανιάς | 21 Ιουλ 2018, 14:05

Εξηγήσεις για το θέμα της μεταγραφής του στην Καλαμάτα παραχωρεί με δηλώσεις του στο athlitiko ο Δημήτρης Κασωτάκης. Μεταξύ άλλων, μιλά με πολύ όμορφα λόγια για τον Πλατανιά, λέγοντας χαρακτηριστικά πως, «όσα ευχαριστώ και να πω πιστεύω δε φτάνουν για την ομάδα και τους ανθρώπους που σε βοήθησαν να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου»…

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Κατά τ’ άλλα, όπως τονίζει για το θέμα της αποχώρησής του, «ήθελα μια απάντηση από τον Πλατανιά μια συγκεκριμένη ημερομηνία την οποία δεν πήρα ολοκληρωμένη». Aυτό, ο Λασιθιώτης τερματοφύλακας το λέει με βάση ότι όπως τονίστηκε από τον Πλατανιά, του είπαν να κάνει λίγες μέρες υπομονή μέχρι να έρθει στα Χανιά ο Πάουλο Κάμπος. 

Αναλυτικά, η δήλωση Κασωτάκη στο athlitiko είναι η εξής:

«Για το θέμα που γράφτηκε δεν μίλησα ποτέ σε κανένα δημοσιογράφο για το τι είπαμε με την ομάδα. Ηθελα μια απάντηση από τον Πλατανιά μια συγκεκριμένη ημερομηνία την οποία δεν πήρα ολοκληρωμένη. Η Καλαμάτα ήταν δικιά μου επιλογή γιατί μου έδειξε ότι με ήθελε περισσότερο. Ο Πλατανιάς ήταν η πρώτη ομάδα που αγωνιστικά επαγγελματικά και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πετύχει τους στόχους του. Οσα ευχαριστώ και να πω πιστεύω δε φτάνουν για την ομάδα και τους ανθρώπους που σε βοήθησαν να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου…».

 

Estrella
Auto KCS

Rabona ad