Καρυπίδης: Μπορώ να προσφέρω τουλάχιστον έναν ακόμα χρόνο

Πλατανιάς | 12 Ιουλίου 2018, 18:28

Ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του αναζητά ο Χρήστος Καρυπίδης, καθώς με δηλώσεις του επισημαίνει ότι μπορεί τουλάχιστον για ένα ακόμα χρόνο να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε κάποιον σύλλογο.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Δεδομένα μπορεί να θεωρηθεί ότι ο 36χρονος πια αμυντικός δε θα συνεχίσει την καριέρα του στον Πλατανιά, αποτελώντας έτσι έναν ακόμα παίκτη που αποχωρεί από το ρόστερ.

Τουλάχιστον αυτό φαίνεται κι από τις εκδηλώσεις που έχει παραχωρήσει σε ραδιοφωνικό σταθμό στη Θεσσαλονίκη (Arena): «Η διάθεση παραμένει ίδια, παρά την ηλικία μου και θα προσπαθήσω να βρω μια ομάδα να παίξω γιατί μπορώ να προσφέρω για τουλάχιστον έναν χρόνο», τονίζει ο Καρυπίδης λέγοντας στη συνέχεια ότι, «μεγαλώνοντας μετράς χρονιά με τη χρονιά: αν βλέπεις ότι το σώμα σου δεν αντέχει, νομίζω πρέπει να σταματήσεις. Πολλά πράγματα παίζουν ρόλο: το Α και το Ω είναι να είσαι καλός αθλητής, να προσέχεις τη ζωής σου, τη διατροφή σου, ειδικά όταν φτάνεις στη δύση της καριέρας του, για να μπορείς να έχεις μεγάλη διάρκεια σαν ποδοσφαιριστής. Πρέπει να έχεις διάρκεια, να προσέχεις τον εαυτό σου, για να πάρεις κάτι στο τέλος».

Σε ερώτηση τέλος για το πώς βλέπει το νέο πρωτάθλημα, απάντησε ως εξής: «Θα είναι πιο ανταγωνιστικό από το περσινό. Ενας λόγος είναι ότι ανεβαίνουν δύο ιστορικές ομάδες, που έχουν τον κόσμο τους και θα δώσουν άλλη πνοή. Θα είναι δύο ομάδες πολύ ανταγωνιστικές που σε συνδυασμό με Ατρόμητο και Αστέρα, θα έχουμε για μία ακόμα χρονιά ένα πρωτάθλημα ανταγωνιστικό όπως ήταν το περσινό».

Estrella
Auto KCS

Rabona ad