Καρβουνιάρης: Θέλουμε να κλείσουμε θετικά τη χρονιά

Γ' Εθνική 6 Δεκεμβρίου 2019, 18:10

Για τον αγώνα που ακολουθεί με τον Αγιο Νικόλαο μίλησε ο Μιχάλης Καρβουνιάρης. Ο αμυντικός της Επισκοπής τόνισε ότι το ζήτημα για την ομάδα του είναι να κλείσει θετικά τη χρονιά και να εξακολουθήσει να έχει την ασφάλεια της κορυφής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις από τον Χανιώτη αμυντικό είναι οι εξής:

«Είναι σημαντικό ματς αυτό της Κυριακής. Για μας είναι το τελευταίο παιχνίδι για το 2019 και όπως και να το κάνουμε, θέλουμε να κλείσουμε θετικά τη χρονιά. Οι τρεις βαθμοί της νίκης αφενός θα μας κάνουν να νιώσουμε ακόμη καλύτερα, με περισσότερη ασφάλεια, στην κορυφή, αφετέρου το κλίμα που, έτσι κι αλλιώς είναι ιδανικό θα μας βοηθήσει να πιστέψουμε ότι η πορεία μας μπορεί να έχει την ανάλογη συνέχεια. Στο πρώτο ματς δυσκολευτήκαμε πολύ απέναντι στον ΑΟΑΝ. Μην ξεχνάτε ότι κερδίσαμε στο 90’. Τώρα στόχος μας είναι να προσπαθήσουμε πολύ, σ’ ένα γήπεδο που το ξέρω καλά, αλλά πολύ καλύτερα το γνωρίζει η γηπεδούχος ομάδα. Θέλουμε λοιπόν να κάνουμε όσο το δυνατό πιο εύκολο το έργο μας αν και ξέρουμε ότι τίποτε δεν είναι αν δεν είσαι ο εαυτός σου.

Αναφερόμενος στα ατού της μιας και της άλλης ομάδας ανέφερε: «Θεωρώ πως το όπλο μας είναι ο τρόπος που δουλεύουμε και αγωνιζόμαστε. Όταν παίζουμε στο 100% των δυνατοτήτων μας δεν υπάρχει ομάδα που να μας σταματήσει. Ξαναλέω όμως κλείνοντας ότι, ο ΑΟΑΝ είναι μια ομάδα που παίζει κλειστά με κοντά τις γραμμές. Είναι ομάδα πολύ δεμένη με συγκεκριμένο πλάνο».

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad