Καραμπετάκης: Πληρώνουμε τα λάθη μας

Super League 1 15 Σεπτεμβρίου 2018, 21:37

Ο Νίκος Παπαδόπουλος ήταν τιμωρημένος από το ματς με τον Παναιτωλικό και όχι μόνο δεν κάθισε στον πάγκο του ΟΦΗ κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά δεν παρευρέθηκε και στη συνέντευξη Τύπου.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Τον αντικατέστησε, έτσι, ο άμεσος συνεργάτης του, Νίκος Καραμπετάκης. Ο νεαρός τεχνικός τόνισε πως για άλλη μία αναμέτρηση ο σύλλογος του Ηρακλείου πληρώνει τα λάθη του και πρόσθεσε πως πρέπει να υπάρξει βελτίωση στην αμυντική λειτουργία.

Αρχικά υπογράμμισε: «Πέρα από ένα πολύ δύσκολο αντίπαλο, είχαμε ν’ αντιμετωπίσουμε και την απουσία του προπονητή, που ήταν σημαντική για μας. Μπήκαμε αρκετά καλά. Τακτικά ήμασταν πολύ καλά και ευτυχήσαμε να προηγηθούμε. Μετά, όμως, χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και δεχτήκαμε δύο γκολ από δύο δικά μας λάθη. Στο ημίχρονο μιλήσαμε, είπαμε να ηρεμήσουμε και να πάρουμε αυτό που μας αξίζει.

Γιατί είναι αλήθεια  πως δεχτήκαμε τα γκολ κόντρα στη ροή του ματς. Και πάλι, όμως, από ένα λάθος ήρθε το 1-3 και όλα δυσκόλεψαν. Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη συμπαράσταση και του ζητάμε ένα μεγάλο συγνώμη για το αποτέλεσμα. Τον θέλουμε και στη συνέχει κοντά μας. Δουλεύουμε καθημερινά, βελτιωνόμαστε και νομίζω θα έρθουν και τα καλά αποτελέσματα. Έχουμε εμπιστοσύνη στα παιδιά».

Για το κομμάτι της αμυντικής λειτουργίας, τόνισε: «Μας προβληματίζει που δεχόμαστε γκολ από ατομικά λάθη. Δουλεύουμε πολύ και σ’ αυτό το κομμάτι και σίγουρα πρέπει να το βελτιώσουμε. Μετά την ισοφάριση δεν άλλαξε κάτι στον τρόπο του παιχνιδιού μας. Παρόλο που δεν κινδυνεύσαμε ιδιαίτερα, πληρώσαμε τα λάθη μας».

Για το αν υπάρχει πρόβλημα προσαρμογής στη νέα κατηγορία, ο Καραμπετάκης δήλωσε: «Όχι, απλά δεν επιτρέπονται στιγμές ολιγωρίας. Η προσέγγιση που έχουμε και στα τρία ματς είναι πολύ καλή. Μας λείπουν κάποιες στιγμές συγκέντρωσης και το πληρώνουμε πολύ ακριβά. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή ομάδα και δεν επιτρέπονται λάθη. Αυτό πληρώνουμε».

Estrella
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania