Καραδήμος: Δεν ήμασταν αποτελεσματικοί

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 11 Νοεμβρίου 2018, 23:44

Πικραμένος από την εξέλιξη του αγώνα με το ΣΥΝΚΑ ήταν ο Λουκάς Καραδήμος, που σχολίασε ότι «χάσαμε ένα παιχνίδι που δεν θα έπρεπε να το χάσουμε».

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο τεχνικός του Εθνικού υποστήριξε ότι το παιχνίδι ουσιαστικά κρίθηκε στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα όπου η ομάδα του έχασε πολλές ευκαιρίες και είχε δύο δοκάρια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής: «Χάσαμε ένα παιχνίδι που δεν θα έπρεπε να το χάσουμε. Στο καλό μας πρώτο ημίχρονο κάναμε αρκετές ευκαιρίες και είχαμε δύο δοκάρια. Θα μπορούσαμε εκεί να είχαμε προηγηθεί και να είναι πιο εύκολα τα πράγματα για εμάς. Όσο περνούσε η ώρα ανέβαινε και το ΣΥΝΚΑ. Ρισκάραμε αρκετά στο δεύτερο ημίχρονο. Το γκολ μπήκε από ένα λάθος στην άμυνα, όπου δεν έχουμε δώσει δικαιώματα, αλλά το ποδόσφαιρο έτσι είναι. Για εμάς όλο το παιχνίδι ήταν στο πρώτο ημίχρονο, όπου ήμασταν αρκετά καλοί. Πιέσαμε πάρα πολύ, μπήκαμε πολύ καλά, αλλά δεν ήμασταν αποτελεσματικοί. Δε χάθηκε τίποτα, έχει πολύ δρόμο ακόμα. Απλά πρέπει να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί, γιατί όσο περνάνε τα παιχνίδια δυσκολεύουν και τα πράγματα».

Για την παρουσία των φιλάθλων και των δύο ομάδων: «Μια χαρά… Είμαστε ευχαριστημένοι από τη φιλοξενία, δεν έχουμε κανένα παράπονο. Συγχαρητήρια στο ΣΥΝΚΑ και καλή συνέχεια στον κόουτς. Είναι μια ανταγωνιστική ομάδα και πιστεύω να είναι έτσι σε όλα τα παιχνίδια».

 

Estrella
Auto KCS

Rabona ad