Καραδάκης: Σε 4 ευκαιρίες είχαμε τρία δοκάρια

Γ' Εθνική 19 Δεκεμβρίου 2019, 17:59

Στην κόπωση και στην ατυχία (τρία δοκάρια) εστίασε ο Νίκος Καραδάκης ερμηνεύοντας την ήττα του Ρεθυμνιακού από την Επισκοπή στη Σοχώρα για το κύπελλο Ρεθύμνου.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Ρεθυμνιακού για το τελευταίο παιχνίδι της ομάδας μέσα στο 2019:

«Αναγκαστήκαμε να παίξουμε ένα τόσο ιδιαίτερο όσο και δύσκολο ματς μέσα σε τρεις μέρες από τον αγώνα με τον ΠΟΑ. Έπρεπε να μαζέψουμε την ψυχολογική και σωματική μας κούραση και να παίξουμε όσο καλύτερα γίνεται. Στο πρώτο μέρος τα παιδιά ανταποκρίθηκαν.

Ξέραμε ότι η Επισκοπή θα ανεβάσει τις γραμμές της. Δυστυχώς σε τέσσερις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε “σημαδέψαμε” τρεις φορές τα δοκάρια. Δεχόμαστε ένα γκολ στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου όπου μας πρόδωσε η κούραση. Στη φάση αυτή ο Δασκαλάκης παθαίνει έναν μυϊκό τραυματισμό και δεν μπορεί να ακολουθήσει τον Γκιόκα.

Ουσιαστικά κόντρα στη ροή του αγώνα βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Έχουμε δουλέψει ούτως ώστε να μην μας επηρεάζει το σκορ όταν μένουμε πίσω σ’ αυτό. Δυστυχώς όμως, από ένα σημείο κι έπειτα, η κούραση ήταν εμφανής. Παρ’ όλα αυτά, οι παίκτες προσπάθησαν και είχαν άλλα δύο δοκάρια στην επανάληψη.

Κάπου εκεί θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει. Έπειτα από όλα αυτά, καταλήγω στο ότι η αντίδραση -και ιδίως μετά τον τρόπο με τον οποίο χάσαμε από τον ΠΟΑ- ήταν θετική απέναντι στην Επισκοπή. Όταν τα καταφέρνεις απέναντι στην Επισκοπή γεμίζεις με αισιοδοξία.

Τα μικρά παιδιά βελτιώνονται. Είναι κι αυτό ένα αισιόδοξο μήνυμα. Καλές γιορτές στον κόουτς και στην Επισκοπή. Το έχω ξαναπεί ότι αυτή η ομάδα, εύχομαι να τα καταφέρει και είμαι σίγουρος ότι θα επιτύχει τους στόχους της.»

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad