Καραδάκης: Δεν μας απογοητεύει το αποτέλεσμα

Γ' Εθνική 13 Οκτωβρίου 2019, 20:14

O Nίκος Καραδάκης εμφανίστηκε αισιόδοξος παρά την ήττα που υπέστη ο Ρεθυμνιακός από τον Πανακρωτηριακό.

Ο προπονητής της ρεθυμνιώτικης ομάδας τόνισε ότι οι παίκτες του έκαναν μία καλή προσπάθεια αλλά οι λεπτομέρειες και η απειρία είναι αυτές που στοιχίζουν μέχρι στιγμής στα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά:

 Για το παιχνίδι και το γεγονός ότι ο Ρεθυμνιακός επέστρεψε από το 2-0, χωρίς ωστόσο να αποφύγει την ήττα:

«Ξεκίνησε το ματς και βρεθήκαμε πίσω στα 37” με ένα μεγάλο λάθος στην άμυνα μας. Μέχρι να συνέλθουμε και να το διαχειριστούμε πίσω από μία στατική φάση και ανισορροπία στη μετάβαση δεχτήκαμε και δεύτερο γκολ και τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα για εμάς. Προσπαθήσαμε να παίξουμε και να διεκδικήσουμε το ματς, είχε πάρα πολύ χρόνο το παιχνίδι και φτάσαμε στο τέλος να ρισκάρουμε γιατί δε μπορούσαμε να κάνουμε αλλιώς. Φέραμε το παιχνίδι στα ίσια στο 2-2, αλλά στο τέλος στάθηκε πιο τυχερή η ομάδα του Ακρωτηρίου σε μία ανύποπτη φάση και κατάφερε να μπει ξανά μπροστά».

Για τη συνέχεια της ομάδας του:

«Θα συνεχίσουμε να κάνουμε την προσπάθειά μας. Δεν μας απογοητεύει κάτι από το σημερινό αποτέλεσμα, έχουμε δυνάμεις, έχουμε καλή ομάδα αλλά οι λεπτομέρειες είναι αυτές ακόμα που μαζί με την απειρία μας στερούν πράγματα. Εχουμε χρόνο να τα διορθώσουμε, δεν πιεζόμαστε και είμαι πολύ αισιόδοξος για τη συνέχεια»

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad