Καραγιάννης: Να γίνει το μεγάλο βήμα!

Χανιά | 14 Ιουλ 2018, 17:20

Ανυπόμονος να αρχίσει η σεζόν και να βοηθήσει την ομάδα του να πετύχει τους στόχους της παρουσιάζεται στις πρώτες του δηλώσεις ο Αλέξανδρος Καραγιάννης.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΑΟΧ/Κισσαμικού τονίζοντας ότι η ομάδα θέλει να κάνει καλύτερη πορεία από την περσινή και να διεκδικήσει και την άνοδο.

Μάλιστα ευχήθηκε ό,τι δεν κατάφερε πριν μερικά χρόνια με τον ΑΟΧ να το πετύχει τώρα με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής:

Για τη μεταγραφή του στον ΑΟΧ-Κισσαμικό: «Αισθάνομαι ικανοποιημένος και συνάμα χαρούμενος για τη μεταγραφή μου στον ΑΟΧ-Κισσαμικό. Περιμένω με ανυπομονησία τη νέα χρονιά ώστε να βοηθήσω στον στόχο της ομάδας, που για αρχή είναι μια καλύτερη πορεία από την περσινή και στο τέλος γιατί όχι και η άνοδος στη μεγάλη κατηγορία. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τους ανθρώπους του Συλλόγου, τον Πρόεδρο κ. Αντώνη Ροκάκη και όλα τα μέλη της διοίκησης, γιατί από την πρώτη στιγμή μου έδειξαν την αγάπη τους».

Για τα συναισθήματά του για την επιστροφή στα Χανιά: «Θα ήθελα αυτή η χρονιά να είναι πετυχημένη και να γίνει το μεγάλο βήμα που δεν έγινε πριν από μερικά χρόνια! Θα θέλαμε τη στήριξη όλης της πόλης, γιατί χωρίς αυτή δεν πρόκειται να γίνει τίποτα και να είναι κοντά στην ομάδα άπαντες. Από τη μεριά μου εύχομαι πάνω απ’ όλα υγεία, γιατί χωρίς υγεία και δύναμη δεν πετυχαίνεις τίποτα».

 

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania

Rabona ad