Καντζιλιέρης: Να συνεχίζουμε να δουλεύουμε

Μπάσκετ 22 Μαρτίου 2019, 23:07

Ο Γιώργος Καντζιλιέρης ήταν ικανοποιημένος από την προσπάθεια της ομάδας του, παρά τη βαριά ήττα που γνώρισε στο δεύτερο ημιτελικό από τον Ολυμπιακό.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού τόνισε στις δηλώσεις του μετά το ματς ότι το συγκρότημα του βρέθηκε πανάξια στο Final Four και πρόσθεσε πως η σκληρή δουλειά πρέπει να συνεχιστεί για να επιστρέψει η ομάδα δυνατή στην Α1.

Αναλυτικά υποστήριξε: «Πραγματικά έχουμε κάνει μια μεγάλη προσπάθεια φέτος. Ο Παναθηναϊκός είναι πανάξια εδώ και έχει επιστρέψει στα Final Four που είναι από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις. Αξίζουν συγχαρητήρια στα κορίτσια για την προσπάθεια. Αυτό που έχουμε πλέον να κάνουμε είναι να συνεχίζουμε να δουλεύουμε και να χτίζουμε, να επιστρέψουμε την επόμενη χρονιά στην Α1 και να πρωταγωνιστήσουμε εκεί όπου η ομάδα ανήκει.

Θα έχουμε το χρόνο από σήμερα το βράδυ να προετοιμαζόμαστε για τον αγώνα της Κυριακής. Η Δάφνη Αγίου Δημητρίου έχασε στις λεπτομέρειες, είναι ένας έμπειρος αντίπαλος και θα δώσουμε το 100%»

Η Ασπασία Καλαμπάκου, από την πλευρά της, είπε: «Ξέραμε εκ των προτέρων ότι το έργο μας θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο στον ημιτελικό, καθώς εμείς φέτος παίζουμε στην Α2. Στόχος της σεζόν είναι η επιστροφή στην Α1. Παλέψαμε με όλες μας τις δυνάμεις και πλέον στρέφουμε την προσοχή μας στον μικρό τελικό. Θέλουμε να παρουσιάσουμε ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο και θα τα δώσουμε όλα γι’ αυτό».

karta antonis garden