Καλό ξεκίνημα για τις Χανιώτισσες στην Πεύκη

Πινγκ Πονγκ | 3 Οκτωβρίου 2019, 15:30

Πολύ καλή αρχή για τη σεζόν που ξεκίνησε, πραγματοποίησαν οι αθλήτριες επιτραπέζιας αντισφαίρισης (πινγκ-πονγκ) του ΟΑΧ. Ειδικότερα, η αναφορά γίνεται για τις Γιώτα και Κατερίνα Κοτζαμιχάλη, Θεανώ Βεργεράκη και Ζωή Καζάκου.

Οι τέσσερις Χανιώτισσες πρωταθλήτριες συμμετείχαν το περασμένο Σαββατοκύριακο (28, 29/9) στο πρώτο τουρνουά όπεν το οποίο πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της Πεύκης. Η Γιώτα Κοτζαμιχάλη και η Βεργεράκη συμμετείχαν -για πρώτη τους φορά- στην κατηγορία νεανίδων, ενώ για πρώτη φορά επίσης, αλλά στην κατηγορία κορασίδων, πήρε μέρος η Ζωή Καζάκου, η δε Κατερίνα Κοτζαμιχάλη αγωνίστηκε για δεύτερη σεζόν.

Η Γιώτα Κοτζαμιχάλη κατέκτησε την 4η θέση, αγωνιζόμενη με τον σύλλογο του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, στον οποίο προσφέρει πλέον τις υπηρεσίες της ως δανεική από τον ΟΑΧ, ενώ η Βεργεράκη αναδείχτηκε 13η με την ομάδα του ΑΣΕΑ Καβάλας (επίσης ως δανεική από τον ΟΑΧ). Οσον αφορά τη Ζωή Καζάκου αναδείχτηκε στη 10η θέση ενώ, τέλος, η Κατερίνα Κοτζαμιχάλη κατετάγη στην 24η θέση.

Η Γιώτα Κοτζαμιχάλη πέρασε τον όμιλό της με μια ήττα 3-0 σετ από τη Φωτιάδου (ΑΣΕΑ Σάρισες Φλώρινας) και μία νίκη 3-1 σετ επί της Γαλιάτσου (ΑΟΕΑ Αθηνά Νέου Φαλήρου). Στη συνέχεια, μπήκε στην 8άδα χάρη στις νίκες επί των Γαβαλά (ΑΟ Τελαμών Σαλαμίνας) με 3-1 σετ και Κουκουτού (ΑΟ Τελαμών Σαλαμίνας) με 3-1 σετ και στην τετράδα κάμφθηκε από τη Γραμματοπούλου-Χρυσοπούλου (Ολυμπιακός) με 3-0 σετ. Στο μικρό τελικό γνώρισε επίσης την ήττα από την Τρωαδίτη (ΑΣ ΠΚΔ Ταύρου) με 3-0 σετ, κατακτώντας έτσι την 4η θέση.

Η Θεανώ Βεργεράκη είχε δύο ήττες στον όμιλό της από τις Γραμματοπούλου-Χρυσοπούλου (Ολυμπιακός ) και Γιώτη (Ιφιτος Πατρών) με 3-0 και 3-2 σετ αντίστοιχα, μία ήττα από την Συμεωνίδου (ΑΣΕΑ Καβάλας) με 3-2 και μία νίκη επί της Γαλιάτσου με 3-0 σετ για την 13η θέση.

Η Κατερίνα Κοτζαμιχάλη είχε μία νίκη επί της Πουλά (Ρουφ 80) με 3-0 σετ και δυο ήττες, από τις Καραθανάση (ΠΑΟ Φυλής) και Ευμορφιάδη (ΑΣ Φιλονίκης) με 3-0 σετ αντίστοιχα στον όμιλό της και στη συνέχεια μία νίκη 3-0 επί της Νικολαΐδου (ΑΟ Σπίνθαρος) και δύο ήττες 3-1 από τις Φάκαρου (Ρουφ 80) και Κοκκινίδου (Δύναμη ΑΣ).

Η Ζωή Καζάκου πέρασε 1η στον όμιλό της με τις νίκες επί των Ριζογιάννη (ΑΝΠΟ Αμοργού) και Αλεξούδη (ΓΣ Φιλία Ορεστιάδας) με 3-0 σετ και επί της Καφάτου (ΠΑΟ Φυλής) με 3-2 σετ (αγώνα τον οποίο γύρισε θεαματικά υπέρ της ενώ έχανε 2-0 σετ) και μετά από μία ήττα από την Αμπα (ΑΣΕΑ Σάρισες Φλώρινας) 3-0 και δύο νίκες επί των Χελβατζιάν (Ρουφ 80) με 3-2 και Ζησούλη (Δύναμη ΑΣ) με 3-0 μπήκε στη 10άδα όπου ηττήθηκε από το δεύτερο φαβορί της κατηγορίας, την Μεραμβελλιωτάκη (ΑΟ Νέου Φαλήρου) με 3-0 σετ.

Τις αθλήτριες συνόδευσε ο προπονητής του τμήματος, Μανώλης Σγουρομάλλης.

Η αγωνιστική σεζόν συνεχίζεται δυναμικά για τις αθλήτριες του ΟΑΧ με την Γιώτα Κοτζαμιχάλη να συμμετέχει και στους αγώνες Α2 κατηγορίας. Οι Κατερίνα Κοτζαμιχάλη και Ζωή Καζάκου αγωνίζονται φέτος πρώτη χρονιά στο τοπικό πρωτάθλημα Αθηνών με τους πρώτου  αγώνες να είναι τα δύο επόμενα Σαββατοκύριακα.

Επίσης, να σημειωθεί ότι η Καζάκου βρίσκεται παράλληλα σε προετοιμασία για τη συμμετοχή της στο Mini Cadet Open που θα πραγματοποιηθεί την Πρωτοχρονιά του 2020 στη Βουδαπέστη της Ουγγαρίας.

JoyMachine

Rabona ad