Καλογεράκης: Χαρούμενος στον Εργοτέλη – Η ευχή του για ΑΟΧ/Κισσαμικό

Face Control | 15 Αυγούστου 2018, 15:49

Ο Μανώλης Καλογεράκης επέστρεψε στην Κρήτη για λογαριασμό του Εργοτέλη.

Ο Χανιώτης τερματοφύλακας μίλησε στο athlitiko για το νέο κεφάλαιο που ανοίγεται στην καριέρα του και όχι μόνο. Δήλωσε ικανοποιημένος που ανήκει στους κιτρινόμαυρους, ενώ ευχήθηκε τα καλύτερα στον ΑΟΧ/Κισσαμικό και εξήρε το έργο του Αντώνη Ροκάκη. Τόνισε, μάλιστα, ότι πρέπει να στηριχθεί η προσπάθεια που έχει ξεκινήσει.

Για τη νέα του ομάδα ο 26χρονος πορτιέρε είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στον Εργοτέλη. Είναι μια ομάδα πολύ οργανωμένη σε όλους τους τομείς. Βγάζει πολλή υγεία η ομάδα διοικητικά και γενικά το κλίμα είναι εξαιρετικό. Ήταν το ίδιο καλό και πέρυσι, που παρακολουθούσα τον Εργοτέλη, ακόμη και όταν δεν πήγαινε καλά».

Όσον αφορά, τώρα, στους στόχους του, επεσήμανε: «Πάντα πρέπει να βάζουμε υψηλούς στόχους και ατομικά και ομαδικά. Χωρίς στόχους και όνειρα και δεν μπορείς να φτάσεις ψηλά. Ατομικά θέλω να έχω υγεία και να δικαιώσω τους ανθρώπους στην ομάδα που με επέλεξαν. Ομαδικά είμαι σίγουρος ότι με καλό ποδόσφαιρο, σε συνδυασμό με την ουσία, που είναι πάντα η νίκη, θα τερματίσουμε ψηλά».

Ο Καλογεράκης ξεκαθαρίζει ότι δεν είχε δεχτεί κρούση το καλοκαίρι από ομάδα των Χανίων και πλέον είναι απόλυτα αφοσιωμένος στον Εργοτέλη: «Αυτή τη στιγμή στο μυαλό μου είναι μόνο ο Εργοτέλης και πως καθημερινά μέσα από την προπόνηση θα βελτιωθούμε. Έχω δυο χρόνια συμβόλαιο και σκέφτομαι μόνο αυτό. Δε δέχτηκα, πάντως, κάποια κρούση από χανιώτικη ομάδα».

kalogerakis ergotelis

«Έχει όραμα και το έχει δείξει»

Αναφορικά με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό, ο νεαρός τερματοφύλακας υπογραμμίζει πως  ο Αντώνης Ροκάκης ένωσε το χανιώτικο ποδόσφαιρο, καθώς έχει όραμα και άπαντες πρέπει να σταθούν στο πλευρό του.

Αναλυτικά δήλωσε: «Ο ΑΟΧ είναι μια ομάδα, που εκεί ανδρώθηκα ποδοσφαιρικά. Πέρασα τέσσερα χρόνια εκεί με τις χαρές και τις λύπες. Μόνο καλά έχω να θυμάμαι. Εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα. Ευτυχώς για τα Χανιά που βρέθηκε ο συγκεκριμένος άνθρωπος και ένωσε το χανιώτικο ποδόσφαιρο. Έχει όραμα και το έχει δείξει.

Πρέπει τα Χανιά να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια, γιατί πραγματικά αξίζει. Να πάει πάλι ο κόσμος στο γήπεδο όπως παλιά, που είχαμε 3 και 4 χιλιάδες φιλάθλους».

karta antonis garden

Rabona ad