Κακό το ξεκίνημα αλλά πανομοιότυπο με τα άλλα δύο χρόνια

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 20 Οκτωβρίου 2019, 21:17

Καθόλου καλό δεν είναι το φετινό ξεκίνημα για την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Παρ’ όλα αυτά, ανατρέχοντας στο παρελθόν των δύο προηγούμενων ετών στην ίδια κατηγορία τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο ενδεχομένως δείχνουν.

Ειδικότερα πέρσι, χρόνια που η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ τα πήγε πάρα πολύ καλά και τερμάτισε αρκετά ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα, η σεζόν ξεκίνησε με μόλις μία ισοπαλία στα τρία πρώτα παιχνίδια και αυτή εντός έδρας με την Παλαιόχωρα. Στα ματς με ΟΦΙ και Ιωνικό ακολούθησαν ήττες, για να σημειωθεί το πρώτο νικηφόρο αποτέλεσμα την 4η αγωνιστική επί της Προοδευτικής, αποτέλεσμα που ήταν το πρώτο από μια σειρά θετικών που έφεραν την ομάδα στο τέλος του πρωταθλήματος στην τιμητική 6η θέση. Επί της ουσίας δηλαδή, πέρσι, το ΣΥΝΚΑ μάζεψε 4 βαθμούς στα 4 πρώτα ματς της σεζόν.

Αντίστοιχα, τη σεζόν 2016-17, η τότε ομάδα της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ ξεκινά με τη νίκη επί του Ιάλυσου στις Μουρνιές και ακολουθεί η ισοπαλία απέναντι στον Ηλυσιακό, αλλά από εκείνο το σημείο και μετά επέρχεται ένα σερί τριών ηττών, σε μια χρονιά όπου η χανιώτικη ομάδα δεν μπορεί τελικά να αποφύγει την τελευταία θέση και τον υποβιβασμό. Αρα και την πρώτη περίοδο στη Γ’ Εθνική, ο απολογισμός ήταν 4β. στα 4 πρώτα ματς.

Φέτος βέβαια η χρονιά έχει ξεκινήσει με τρεις βαθμούς στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια που έχει δώσει το ΣΥΝΚΑ στην Γ’ Εθνική, με το αμέσως επόμενο που ακολουθεί να είναι κι αυτό πολύ σημαντικό, κόντρα στον Ατσαλένιο και πάλι εντός έδρας. Είναι σαφές ότι η χανιώτικη ομάδα θέλει πάση θυσία τη νίκη για να αφήσει πίσω το άσχημο ξεκίνημα σε αυτή τη χρονιά.

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad