Και τώρα νίκη με Κέρκυρα!

Πλατανιάς | 5 Δεκεμβρίου 2019, 18:30

Εάν το ζητούμενο στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης για τον Πλατανιά ήταν η πραγματοποίηση μιας καλής εμφάνισης, αυτό μπόρεσε να γίνει πραγματικότητα. Τώρα, το θέμα είναι να υπάρξει συνέχεια και ειδικότερα να έρθει η νίκη στο ματς με την Κέρκυρα!

Ο Πλατανιάς είναι γεγονός ότι έδειξε αντίδραση και παρά την κούραση που είχε, όταν είχε παίξει την Κυριακή το βράδυ απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, κατάφερε να είναι πολύ ανταγωνιστικός, φτάνοντας ουσιαστικά το παιχνίδι μέχρι τα τελευταία λεπτά της παράτασης, έχοντας ως εκείνο το σημείο εξασφαλίσει την πρόκριση.

Σημασία δεν έχει όμως τόσο για τον Πλατανιά ότι δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, όσο ότι μπόρεσε να είναι ανταγωνιστικός και αρκετά μαχητικός. Η ομάδα “έβγαλε” αντίδραση και σίγουρα δεν παρουσιάστηκε χαμένη από χέρι όπως ίσως πίστευαν κάποιοι, με δεδομένο ως γεγονός τις τρεις μαζεμένες ήττες στο πρωτάθλημα.

Από ‘κει και πέρα, πάντως, η ουσία είναι ο Πλατανιάς να μπορέσει την Κυριακή στο παιχνίδι με την Κέρκυρα να φτάσει στη νίκη που τόσο έχει ανάγκη προκειμένου να αφήσει οριστικά πίσω αυτή την “κοιλιά” που φαίνεται να περνά. Πραγματικά το παιχνίδι της Κυριακής είναι πολύ σημαντικό για τον Πλατανιά και μπορεί η Κέρκυρα να μη δείχνει φόβητρο, παρ’ όλα αυτά απαιτείται μεγάλη προσοχή για να έρθει το πολύτιμο τρίποντο…

Estrella
Auto KCS

Rabona ad