Και τώρα η σειρά με Πανιώνιο για τον ΝΟΧ…

Πόλο 26 Απριλίου 2018, 13:16

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις στο πλαίσιο της κανονικής περιόδου μπορεί να ολοκληρώθηκαν για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων, όμως τώρα σειρά παίρνουν τα ακόμα πιο σημαντικά που αφορούν τα ματς των πλέι άουτ κόντρα στον Πανιώνιο. 

Δεδομένο πρώτο είναι ότι ο Ναυτικός Ομιλος θα πρέπει να συνεχίσει τις καλές του εμφανίσεις και ειδικότερα να μπορέσει να αγωνιστεί όπως τα δύο τελευταία παιχνίδια που έδωσε στην κανονική περίοδο, κερδίζοντας πολύ άνετα δύο από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, τον Εθνικό και την Γλυφάδα. Με τέτοιες εμφανίσεις, ο ΝΟΧ δεν θα έχει πρόβλημα να παραμείνει στην κατηγορία και να παίξει και του χρόνου στην Α1.

Δεδομένο δεύτερο είναι ότι η χανιώτικη όμαδα θα πρέπει να κερδίσει τουλάχιστον ένα παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη. Μπορεί η σειρά να ξεκινά την ερχόμενη Τετάρτη 2 Μαΐου, με πρώτο παιχνίδι στα Χανιά και το Ναυτικό Ομιλο να έχει γενικότερα το πλεονέκτημα έδρας, όμως η σειρά θα ξεκινήσει με σκορ 1-0 σε βάρος του, αφού στο ματς του α’ γύρου ο Πανιώνιος είχε κερδίσει τα Χανιά, ενώ το δεύτερο παιχνίδι στην έδρα του ΝΟΧ έληξε ισόπαλο. 

Έτσι ο Ναυτικός Ομιλος επικεντρώνεται πια όσον αφορά την προετοιμασία του στα παιχνίδια με τον Πανιώνιο, στα οποία θα προσπαθήσει να επιβεβαιώσει ότι είναι καλύτερη ομάδα και ότι αξίζει να είναι αυτός τη νέα περίοδο στην Α1 αντί των κυανέρυθρων…

karta antonis garden