Και τώρα Εργοτέλης…

Πλατανιάς | 22 Νοεμβρίου 2018, 23:44

Στο ντέρμπι με τον Εργοτέλη επικεντρώνεται η προσοχή στον Πλατανιά. Αυτή θα είναι η τρίτη σερί αποστολή για τους "ερυθρολεύκους" μέσα σε διάστημα μίας εβδομάδας.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ηδη, μετά τις πρώτες δύο με Καλαμαριά και ΑΟΧ/Κισσαμικό, η συγκομιδή για τον Πλατανιά ανέρχεται στους τέσσερις βαθμούς και για το λόγο αυτό υπάρχει ικανοποίηση στις τάξεις της ομάδας.

Από εκεί και πέρα, η προπόνηση που διεξήχθη την Πέμπτη στο Μάλεμε ήταν διάρκειας 60 λεπτών. Οσοι παίκτες αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν σε εντατικό ρυθμό.

Η ενημέρωση από τον Πλατανιά είναι η εξής:

Το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής ανήκει στο παρελθόν για την ομάδα μας και πλέον από σήμερα κιόλας, η προσοχή στέφεται στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη στο Ηράκλειο την Κυριακή (25/11/18, 3μ.μ.).

Μια εκτός έδρας αποστολή απέναντι σε έναν αντίπαλο που βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, με την οποία ολοκληρώνεται μια αρκετά απαιτητική εβδομάδα για τον Πλατανιά.

Η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Εργοτέλη, ξεκίνησε με προπόνηση το μεσημέρι στο Μάλεμε διάρκειας 60 λεπτών. Οσοι παίκτες αγωνίστηκαν στο παιχνίδι της Τετάρτης ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν σε εντατικό ρυθμό και στο πρόγραμμα δόθηκε έμφαση στην τεχνικοτακτική καθώς και στη βελτίωση της αερόβιας ικανότητας με τη μέθοδο των αγωνιστικών παιχνιδιών.

Estrella
Auto KCS

Rabona ad