Και ο Βόλος για… Super League

Football League 13 Ιουλ 2018, 17:00

Ένα δυνατό πρωτάθλημα με πολλούς "μνηστήρες" για την άνοδο φαντάζει το νέο (όποτε και αν ξεκινήσει) της Football League.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Βέβαια για τις ομάδες που θέλουν να πρωταγωνιστήσουν παρουσιάζονται εμπόδια από τη Super League που σύμφωνα με τα δημοσιεύματα προσανατολίζεται στο να ορίσει μπαράζ του 13ου και του 14ου της βαθμολογίας με τον 1ο και τον 2ο της Football League.

Ωστόσο ήδη και βάσει κινήσεων αλλά και επίσημων τοποθετήσεων οι ομάδες που θέλουν να πρωταγωνιστήσουν είναι αρκετές. Σε αυτές συγκαταλέγεται και ο “νεοφώτιστος” Βόλος, που στην ανακοίνωση για το νέο Δ.Σ. τονίζει ότι «τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ από την πρώτη στιγμή που ανέλαβαν, δηλώνουν αποφασισμένα να οδηγήσουν την ομάδα στη Σούπερ Λίγκα επαναφέροντας στο προσκήνιο το ποδόσφαιρο του Βόλου».

Για την ιστορία το νέο Δ.Σ. του Βόλου έχει ως εξής: Γιώργος Σπυριδόπουλος (πρόεδρος), Παναγιώτης Λούτσος (αντιπρόεδρος), Νικόλαος Βαβανέλος, Σταύρος Γιαγιάς, Αντώνης Κουτσουδάκης, Κώστας Νταόπουλος, Γιάννης Ντούμος, Αποστόλης Σκαφίδας και Δημήτρης Χρυσικός.

 

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
agrosimvouli-300x250
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad