“Καθάρισε” στα πρώτα 21 λεπτά η Πέργαμος

Πέργαμος Νέοι Μινωταύρου | 14 Ιανουαρίου 2018, 19:49

Συνεχίζει την πολύ καλή της πορεία η Πέργαμος, η οποία νίκησε με 4-1 τους Νέους Μινωταύρου στον Αλικιανό, όπου προηγήθηκε -μάλιστα- με 4-0 μόλις στο 21ο λεπτό παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με την Υρτακίνα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Το 1-0 σημείωσε στο 3′ ο Ζιντιρίδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ το δεύτερο γκολ για την ομάδα του Κώστα Σταρουλάκη πέτυχε με πέναλτι στο 5ο λεπτό ο Γ. Στ. Χωραφάκης, ενώ στο 11′ ο ο ίδιος παίκτης με σουτ έκανε το 3-0.

Στο 21′ ο Ζιντιρίδης με νέα απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 4-0, για να μειώσουν στο 65′ οι Νέοι Μινωταύρου με τον Μανουσάκη για το τελικό 4-1. Δοκάρι για τους νικητές είχε στο 82′ ο Καστρινάκης.

Πέργαμος (Κώστας Σταυρουλάκης): Αργυρίου, Ορφανουδάκης, Πάτερος, Δροσινός, Δανιήλ, Ακ. Βουρδουμπάς, Βαρδάκης, Δ. Βουρδουμπάς (46′ Καστρινάκης), Γ. Γ. Χωραφάκης (85′ Λουγιάκης), Γ. Στ. Χωραφάκης (60′ Δημητρίου), Ζιντιρίδης (75′ Λιάλιας)

Νέοι Μινωταύρου (Γιάννης Πατεράκης): Ιβανέσκου, Ντουλάκης (20′ Κουλουριδάκης), Λύτρας, Πενταράκης, Σουχλάκης, Γεραιουδάκης, Ντουλάκης, Κρεμασμένακης (60′ Ξάνθης), Κοσμαδάκης, Λουκόπουλος (75′ Πατσουμαδάκης), Μανουσάκης

Estrella

Papantonakis Cards