Καβακάς: Σημαντική νίκη για εμάς (video)

Football League | 8 Δεκεμβρίου 2019, 21:35

Το ντεμπούτο του Τίμου Καβακά στον πάγκο του ΟΦΙ συνδυάσθηκε με την επιστροφή στις νίκες της Κρητικής ομάδας, η οποία επικράτησε με 1-0 στο Βουζουνεράκειο του Θεσπρωτού.

Διαβάστε όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη τύπου από τους τεχνικούς των δύο ομάδων και τον ποδοσφαιριστή του ΟΦΙ, Βασίλη Βογιατζή…

Χουάν Ραμόν Ρότσα (προπονητής Θεσπρωτού): «Έγινε ένα παιχνίδι άτεχνο γιατί ο αέρας ήταν πολύ δυνατός και δεν άφησε να παιχθεί στρωτό ποδόσφαιρο. Από ένα ημίχρονο ο καθένας παίζαμε με μακρινές μπαλιές λόγω του κόντρα ανέμου Το ματς κρίθηκε σε ένα γκολ που μπήκε προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Νομίζω ότι σε γενικές γραμμές ο ΟΦΙ ήταν καλύτερος από εμάς. Το παλέψαμε το παιχνίδι, αλλά δεν μπορούσε να παιχθεί τεχνικό ποδόσφαιρο λόγω αέρα, λόγω των πολλών μονομαχιών και φάουλ. Ήταν πάρα πολλά τα φάουλ που έγιναν στο παιχνίδι. Ήταν ένα άτεχνο ματς.»

Τίμος Καβακάς (προπονητής ΟΦΙ): «Πολύ σημαντική νίκη για εμάς μετά από τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα. Σημαντικότερος παράγοντας στη νίκη αυτή είναι ο ψυχολογικός. Μας δίνει μία ώθηση για το επόμενο παιχνίδι. Γνωρίζουμε όλοι ότι όταν κερδίζεις και η ψυχολογία σου και η διάθεσή σου για να βελτιώσεις κάποια πράγματα είναι πολύ καλύτερη.

Όσον αφορά το παιχνίδι θα έλεγα ότι ήταν μία δίκαιη νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε την πρωτοβουλία των κινήσεων, προσπαθήσαμε να παίξουμε κάτω τη μπάλα και δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες πετύχαμε ένα γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο ο παράγοντας αέρας μας επηρέασε, αλλά προσαρμοστήκαμε πολύ εύκολα στο πως έπρεπε να παίξουμε για να κρατήσουμε το αποτέλεσμα.

Ακόμη και στο δεύτερο ημίχρονο δημιουργήσαμε τρεις πάρα πολύ καλές ευκαιρίες για να πετύχουμε ένα δεύτερο τέρμα. Δεν τα καταφέραμε, αλλά δεν απειληθήκαμε ουσιαστικά από τον αντίπαλο. Ήταν η πρώτη εβδομάδα μου στην ομάδα κι αυτό που έζησα ήταν κάτι πολύ όμορφο.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για τη συμπαράστασή του σ’ αυτό το παιχνίδι. Εμείς αυτό που θα προσπαθήσουμε να κάνουμε είναι μία πάρα πολύ δυνατή έδρα. Πρόκειται για δύσκολη κατηγορία η φετινή και θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί. Καλή συνέχεια στον Θεσπρωτό και στην πολύ σοβαρή προσπάθεια που γίνεται κι εμείς συνεχίζουμε τη δουλειά μας.»

Βασίλης Βογιατζής (ποδοσφαιριστής ΟΦΙ): «Ήταν ένα εντός έδρας ματς με πάρα πολλές αλλαγές εντός και εκτός γηπέδου, με διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού. Απ’ ότι φαίνεται πέτυχε στο 100%. Ήταν ένα ματς για το οποίο είχαμε προετοιμασθεί πάρα πολύ καλά από την αρχή της εβδομάδας.

Πιο πολύ στο πως θα βελτιωθούμε εμείς ατομικά και ομαδικά, παρά στο πως παίζει ο αντίπαλος. Το καταφέραμε στο έπακρον, πετύχαμε το στόχο μας, που ήταν ξεκάθαρα η νίκη. Πλέον το παιχνίδι τελείωσε, το ξεχνάμε και ξεκινάμε μία καινούρια εβδομάδα από αύριο γιατί έχουμε ένα ακόμη εντός έδρας παιχνίδι, με το Αιγάλεω, το οποίο είναι εξίσου σημαντικό με το ματς που πέρασε και θα πάμε ξεκάθαρα για άλλη μία νίκη.»

Estrella
Auto KCS
Minetta top plus
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad