Καβακάς σε Αναγέννηση Γιαννιτσών: Στο επανιδείν ομάδαρα μου!

Football League | 3 Δεκεμβρίου 2019, 11:36

Με ένα συγκινητικό μήνυμα, ο Τίμος Καβακάς, αποχαιρετά την Αναγέννηση Γιαννιτσών ενόψει της νέας προοπτικής που παρουσιάζεται στην καριέρα του, καθώς όπως είναι γνωστό αναλαμβάνει τον πάγκο του ΟΦΙ.

Μεταξύ άλλων, ο έμπειρος τεχνικός εύχεται, τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε στην Αναγέννηση Γιαννιτσών να μπορέσει να ξανασυνεργαστεί στο μέλλον.

Το μήνυμα του στο λογαριασμό του στο Facebook είναι το εξής:

«Αγαπητοί συνεργάτες, παίκτες και την υπέροχη διοίκηση της Αναγέννησης Γιαννιτσών μετά από ένα χρόνο γόνιμης παρουσίας μου στην ομάδα έκλεισε ένας υπέροχος κύκλος με αναμνήσεις που θα κρατήσω ζωντανές στο υπόλοιπο της καριέρας μου. Γνώρισα στην ομάδα σπουδαίους, ικανούς και αφοσιωμένους ανθρώπους και μοιράστηκα μαζί τους τις επιτυχίες και αποτυχίες το όραμα για δημιουργία να χτίσουμε μαζί κάτι καλό για αυτήν την ομάδα. Είχα το προνόμιο να γίνω καλύτερος ως επαγγελματίας και ως άνθρωπος. Ευχαριστώ τους παίκτες μου που μου έδωσαν την δυνατότητα να τους μεταφέρω τις γνώσεις μου και τις συμβουλές μου και να ονειρευτώ και εγώ μέσα από τα δικά τους μάτια το μέλλον τους!! Ιδιαίτερη εκτίμηση και σεβασμό στον πρόεδρο κύριο Τεο Δανιηλίδη που μου έδωσε την δυνατότητα και την ευκαιρία να δείξω την δουλειά μου. Μοναδικές στιγμές που μοιράστηκα με τον γυμναστή μου Δημήτρη Σημίτη και τον προπονητή τερματοφυλάκων Διονύση Γρηγορόπουλο σκέψεις μου αγωνίες και προβληματισμούς για να δώσουμε ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα σε κάθε μας αγώνα. Τον υπέροχο φροντιστή μας Γιάννη Ξανθόπουλο που ανέχτηκε τις ιδιοτροπίες μας και μας τα είχε όλα στην εντέλεια. Τον Νίκο Φαναρα που οργάνωνε την καθημερινότητα μας και ήταν εκεί για να μας πει μια καλή κουβέντα. Τον Γιάννη Κώστα τον πιο ευαίσθητο γίγαντα που έχω γνωρίσει και τελευταίο αλλά πρώτο στην καρδιά μου τον Βασίλη Τοψή που ήταν ο άνθρωπος που με πίστεψε με στήριξε ένα τεράστιο ευχαριστώ Βασίλη μπορεί να δείξει όλα τα καλά που μου έκανε αυτός ο άνθρωπος και φίλος της καρδιάς μου… Εύχομαι κάποια στιγμή να ξανά βρεθούμε όλοι μαζί. Σας ευχαριστώ όλους… Στο επανιδείν ομάδαρα μου!».

Estrella
Auto KCS
Minetta top plus
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad