Κίνηση ανθρωπιάς από τον Π. Τσικουδάκη

Άπτερα | 10 Ιανουαρίου 2018, 21:37

Σε μία πρωτόγνωρη και συνάμα αξιέπαινη κίνηση προχώρησε ο ποδοσφαιριστής των Απτέρων, Πάνος Τσικουδάκης το βράδυ της Τρίτης (9/1) και ενώ βρισκόταν στο γήπεδο της Σούδας για να κάνει προπόνηση μαζί με τους συμπαίκτες του.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο ίδιος δεν πρόλαβε να προπονηθεί και αντ΄αυτού έφυγε για να βρεθεί στη συνέχεια στο τραπέζι που είχε προγραμματισμένο η ομάδα.

Κατά την αποχώρησή του είδε μία τσάντα και μερικά πράγματα δίπλα από αυτήν έξω από το γήπεδο, ο ίδιος γύρισε πίσω κι αφού άνοιξε την τσάντα, βρήκε κάποια εισιτήρια και μαζί το ποσό των 700 ευρώ. Αμέσως ο ίδιος ήρθε σε επικοινωνία με το πρακτορείο που είχαν εκδοθεί τα εισιτήρια για να βρεθεί ο κάτοχος που ήταν μία γυναίκα τελικά με την οποία κατάφερε να έρθει σε επικοινωνία.

Για καλή της τύχη η γυναίκα παρέλαβε την τσάντα οριακά αφού βρισκόταν στο λιμάνι της Σούδας και ήταν έτοιμη να αναχωρήσει με το καράβι ( το οποίο την περίμενε και ενώ είχε παρέλθει η ώρα αναχώρησης για τον Πειραιά). Ο Πάνος της παρέδωσε την τσάντα και αυτή τον ευχαρίστησε, δίχως να μπορεί να πιστέψει εκείνη την κίνηση αυτή και ενώ το πορτοφόλι της είχε μέσα ένα τόσο μεγάλο ποσό.

Το athlitiko ήρθε σε επικοινωνία με τον ίδιο και του ζήτησε δήλωση για το περιστατικό και αρκέστηκε να πει: “δεν το έκανα ούτε για προβολή, ούτε για να μου πουν μπράβο, οπότε δεν έχω κάτι περισσότερο να πω”.

Estrella

pallas""
Papantonakis Cards