Κάναντι: Θα μπορούσαμε να πετύχουμε πολλά περισσότερα γκολ

Πλατανιάς | 22 Απριλίου 2018, 23:08

Πολύ ευχαριστημένος για την άνετη νίκη του Ατρόμητου σε βάρος του Πλατανιά και την ευρωπαϊκή έξοδο που εξασφάλισε η ομάδα του δήλωσε ο τεχνικός της, Νταμίρ Κάναντι.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Σύμφωνα με όσα είπε ο Αυστριακός κόουτς, το σκορ θα μπορούσε να είναι ακόμα μεγαλύτερο. Γενικότερα, έδειξε πολύ ευτυχής για τον τρόπο που ολοκληρώνεται η χρονιά για τον Ατρόμητο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής: 

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι γιατί πετύχαμε τον στόχο μας που δεν ήταν εύκολη υπόθεση. Ξεκινήσαμε με 18 νέους παίκτες. Είμαι περήφανος που με μία πολύ καλή εμφάνιση εκπληρώσαμε το όνειρο που είχαμε στην αρχή της χρονιάς. Δείξαμε ότι είμαστε έτοιμοι να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι με πολλά γκολ. Είχαμε πολύ καλούς συνδυασμούς και θα μπορούσαμε να πετύχουμε πολλά περισσότερα γκολ. Ευχαριστώ τους παίκτες, τη διοίκηση, τον τεχνικό διευθυντή, τον πρόεδρο για όλα όσα πετύχαμε».

Για το αν θα δώσει ευκαιρίες σε νεαρούς ποδοσφαιριστές: «Αυτό θα φανεί από τις προπονήσεις. Αυτό είναι το διαβατήριο. Αυτό που μπορώ να πω ότι βασικός θα είναι ο Μίρκοβιτς. Όλες οι υπόλοιπες θέσεις θα κρίνονται από τις προπονήσεις».

Για το σχεδιασμό του καλοκαιριού: «Έχουμε παίκτες που ήδη έχουν συμβόλαιο. Πρέπει να δούμε τι θα γίνει με τους δανεικούς με τον ΠΑΟΚ και με τους Γιαννιώτη, Ρισβάνη. Θα υπάρξουν συζητήσεις αυτή την εβδομάδα ή μέσα στις επόμενες μέρες με τη διοίκηση για αυτό το θέμα. Θα δούμε τι θα προκύψει από εκεί και ανάλογα θα κινηθούμε».

Για τη διαφορετική εικόνα που είχε ο Ατρόμητος στα φιλικά του καλοκαιριού σε σχέση με τα επίσημα: «Τα φιλικά είναι φιλικά. Δεν είναι καθόλου σημαντικά γιατί δεν με ενδιαφέρει καθόλου το αποτέλεσμα. Από την εμπειρία μου, τα χρησιμοποιούμε τα φιλικά για την προετοιμασία μας, όχι για να κερδίσουμε κάτι. Γνωρίζω ότι εδώ στην Ελλάδα είναι σημαντικά τα φιλικά, αλλά για μένα είναι απλά μέρος της προετοιμασίας, για να δοκιμάσω πράγματα και πρόσωπα. Αυτό δεν πρόκειται να το αλλάξω».

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania