Κάμπος: Η Φούτμπολ Λιγκ να ξεκινήσει το πρωτάθλημα

Πλατανιάς | 7 Οκτωβρίου 2018, 22:06

Δεν έκανε αναφορά στο θέμα του ο Πάουλο Κάμπος, αλλά αρκέστηκε στις δηλώσεις που παραχώρησε μετά το φιλικό με τον Εργοτέλη στα προβλήματα που δημιουργούνται στην ομάδα του λόγω της μη έναρξης του πρωταθλήματος.

Ο Βραζιλιάνος τεχνικός στάθηκε στο γεγονός ότι τα έξοδα των ΠΑΕ “τρέχουν” παρότι το πρωτάθλημα δεν έχει ξεκινήσει και κάλεσε τη Φούτμπολ Λιγκ να προχωρήσει στην έναρξη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βραζιλιάνου τεχνικού είναι οι εξής:

«Πιστεύω ότι έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Τόσο ο Πλατανιάς όσο και ο Εργοτέλης έπαιξαν καλά και δυνατά δείχνοντας ότι το πρωτάθλημα δεν θα είναι εύκολο για καμία ομάδα. Το πρόβλημα είναι ότι ακόμα δεν ξέρουμε ποτέ θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα και θα πρέπει να δίνουμε δυνατά φιλικά σαν και αυτό για να μπορέσουμε να είμαστε όσο το δυνατό πιο έτοιμοι. Γι’ αυτό πρέπει και η Φούτμπολ Λιγκ να ανακοινώσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Είμαστε όλοι αναστατωμένοι με αυτό, καθώς οι ομάδες έχουν έξοδα, πληρώνουν συμβόλαια και η κατάσταση αυτή δεν βοηθά κανέναν. Θεωρώ ότι η κατηγορία είναι πολύ σημαντική και πρέπει η ΕΠΟ να βρει μια λύση. Εμείς ξεκινήσαμε πιο αργά την προετοιμασία καθώς σε σχέση με την περασμένη σεζόν άλλαξαν σχεδόν τα πάντα. Μέρα με την ημέρα, βήμα – βήμα προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι και να είμαστε έτοιμοι όταν κληθούμε να παίξουμε». 

Estrella
Auto KCS

Rabona ad