Κάλεσμα του Ρεθυμνιακού ενόψει Πανακρωτηριακού

Γ' Εθνική 5 Δεκεμβρίου 2019, 22:26

Τον Πανακρωτηριακό υποδέχεται στο Σοχώρα ο Ρεθυμνιακός την προσεχή Κυριακή (08/12, 15:00) στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής. Η Ρεθυμνιώτικη ομάδα καλεί τον κόσμο να παρακολουθήσει την αναμέτρηση και να στηρίξει την προσπάθειά τους.

Το σχετικά κάλεσμα:

rethymniakos panakrotiriakos

«Από τους πιο σημαντικούς αγώνες μας την φετινή σεζόν. Καθοριστικός για την συνέχεια. Δεν χρειάζονται παραπάνω λόγια για να βρεθούμε όλοι ξανά κοντά στην συνέχεια αυτής της μεγάλης προσπάθειας. Μην ξεχνάμε ότι αποτελούμε τον συμπαίκτη τους. Αυτόν που θα δώσει την σημαντική πάσα για την νίκη.»

Τεριζόγλου: Όλοι για έναν και ο κάθε ένας για όλους

Κάλεσμα στον κόσμο απευθύνει και ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του Ρεθυμνιακού Τάσος Τεριζόγλου, ο οποίος τόνισε ότι στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία:

«Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω και παράλληλα να ευχαριστήσω τους παίκτες της ομάδας για την άψογη συνεργασία που έχουμε και να πω στο φίλαθλο κοινό πως πρωταρχικός στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία και σεμνά και ταπεινά να κερδίζουμε ότι μπορούμε από κάθε παιχνίδι.

Όλοι για έναν και ο κάθε ένας για όλους, σας περιμένουμε την Κυριακή, 15.00, στο γήπεδο της Σοχώρας και θέλουμε με την δυναμική σας παρουσία να χειροκροτήσουμε την ομάδα και τους παίκτες μας, που ματώνουν την φανέλα σε κάθε αγώνα με στόχο την επάξια εκπροσώπηση του Ρεθυμνιώτικου ποδοσφαίρου.»

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad