Κάλεσμα του ΟΦΗ στον κόσμο του εν όψει Απόλλωνα Πόντου

Football League 19 Ιανουαρίου 2018, 21:47

Κάλεσμα στον κόσμο για το ματς με τον Απόλλωνα Πόντου απευθύνει ο ΟΦΗ. «Ελάτε όλοι να γεμίσουμε το Γεντί Κουλέ και να βοηθήσουμε την ομάδα μας σε μια ακόμη νίκη, που θα μας κρατήσει το στόχο», τονίζεται χαρακτηριστικά.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Αναλυτικά, η ανακοίνωση από την ομάδα του ΟΦΗ είναι η εξής:

«Φίλοι του ΟΦΗ

Μετά τη σπουδαία βραδιά που ζήσαμε όλοι την Τετάρτη, στο παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας, η ομάδα μας, δίνει την Κυριακή (3μμ) στο γήπεδο μας, ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι, με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πόντου.

Ο προπονητής μας, τα παλικάρια του, μας θέλουν ξανά δίπλα τους στη μεγάλη προσπάθεια που κάνουν, για να κρατήσουν όρθια την ομάδα μας και θα πρέπει όλοι μας να είμαστε ξανά στις επάλξεις, για να τους δώσουμε την ώθηση, που έλαβαν από τους 6 χιλιάδες και πλέον φίλους του ΟΦΗ, που βρέθηκαν στο παιχνίδι με τη Δόξα.

ΑΥΤΗΝ την εκπληκτική εικόνα, που είχε το γήπεδο μας στο παιχνίδι με τη Δόξα, πρέπει να την έχει και στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου.

Ένα γήπεδο γεμάτο, με παλμό, δυνατή φωνή, αλλά και άριστη συμπεριφορά από τους φιλάθλους μας, που έχουν αντιληφθεί την σημασία, η ομάδα μας, να μείνει μακριά από συμπεριφορές που μπορεί να μας δημιουργήσουν προβλήματα σε αυτήν την κρίσιμη εποχή.

Με 12ο παίκτη ξανά τον κόσμο, η ομάδα μας, θα τα καταφέρει!

Όπως είχε ανακοινώσει και νωρίτερα, η Διοικούσα Επιτροπή και σε αυτό το παιχνίδι τα εισιτήρια θα τιμώνται από 5 ευρώ στις θύρες 1,4,5, στα 10 ευρώ για τη θύρα 8 και στα 15 ευρώ στις θύρες 2,3,7,9.

Ελεύθερη θα είναι η είσοδος για γυναίκες και παιδιά.

Ελάτε ΟΛΟΙ να γεμίσουμε το Γεντί Κουλέ και να βοηθήσουμε την ομάδα μας σε μια ακόμη νίκη, που θα μας κρατήσει το στόχο.

Ο ΟΦΗ, μας χρειάζεται όλους!».

Estrella
xoriatiko
Papantonakis Cards