Κάλεσμα για Ρεθυμνιακό

Πανακρωτηριακός | 11 Οκτωβρίου 2019, 19:18

Σε ρυθμούς Ρεθυμνιακού βρίσκονται στον Πανακρωτηριακό, απευθύνοντας σχετικό κάλεσμα στον κόσμο προκειμένου να βρεθεί την Κυριακή στο γήπεδο των Καθιανών για να υποστηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας στο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής.

Με την προετοιμασία σε αγωνιστικό επίπεδο να πλησιάζει στο τέλος της, στον Πανακρωτηριακό δείχνουν να περιμένουν πώς και πώς το κυριακάτικο παιχνίδι, ελπίζοντας ότι θα καταγράφει η πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

«Καλούμε όλο τον φίλαθλο κόσμο του Ακρωτηρίου και όχι μόνο στο γήπεδο Καθιανών, με στόχο να στηρίξει τις προσπάθειες των παικτών του Γιώργου Κόλτζου για να φτάσει ο Πανακρωτηριακός στην πολυπόθητη πρώτη νίκη της χρονιάς», αναφέρει μεταξύ άλλων στο κάλεσμα που απευθύνει η ομάδα του Ακρωτηρίου.

afisa rethymniakos

Αναλυτικότερα, η σχετική δημοσίευση από την ομάδα του Πανακρωτηριακού είναι η εξής:

«Την ομάδα του Ρεθυμνιακού φιλοξενεί την προσεχή Κυριακή στο γήπεδο Καθιανών ο Πανακρωτηριακός για την 4η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα μας μετά τις πολύ καλές εμφανίσεις που πραγματοποίησε στα προηγούμενα παιχνίδια, θέλει να φτάσει στην παρθενική της νίκη στο πρωτάθλημα. μετρώντας μέχρι στιγμής ένα βαθμό, αυτόν στο Ρέθυμνο πριν από δύο εβδομάδες με την Επισκοπή.

Απ’ την άλλη ο επίσης νεοφώτιστος Ρεθυμνιακός προέρχεται από μία νίκη με την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ και δύο ήττες από Ηρόδοτο και Επισκοπή. Η προετοιμασία ολοκληρώνεται το Σάββατο και άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας είναι έτοιμοι για την πολύ σημαντική αναμέτρηση της Κυριακής.

Καλούμε όλο τον φίλαθλο κόσμο του Ακρωτηρίου και όχι μόνο στο γήπεδο Καθιανών, με στόχο να στηρίξει τις προσπάθειες των παικτών του Γιώργου Κόλτζου για να φτάσει ο Πανακρωτηριακός στην πολυπόθητη πρώτη νίκη της χρονιάς».

Mikel Chania Delivery

Rabona ad