Ι. Παπαδόπουλος: Οι τερματοφύλακες είναι για να βγάζουν τα σουτ…

Χανιά | 21 Απριλίου 2018, 22:07

Μετρημένος ήταν στις δηλώσεις του ο Γιάννης Παπαδόπουλος, ένας από τους πρωταγωνιστές του ΑΟΧ/Κισσαμικού στο ματς με τον ΟΦΗ.

Ο νεαρός γκολκίπερ που έδωσε συνέχεια στη σπουδαία του εμφάνιση στις Σέρρες, όταν τον  εκθείασαν οι δημοσιογράφοι στη συνέντευξη Τύπου για τις αποκρούσεις του σχολίασε ότι: «αυτή είναι η θέση μου, αυτή είναι η δουλειά μου μέσα στο γήπεδο».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής: «Το παιχνίδι αρχίζει με το που σφυρίζει ο διαιτητής και τελειώνει πάλι με το που σφυρίξει ο διαιτητής… Το μόνο που με δυσαρεστεί είναι αυτή η εικόνα στο τέλος. Δεν θα έπρεπε να γίνεται σε κανένα γήπεδο, είτε είναι Α’ Εθνική, είτε Β’, είτε είναι Γ’. Όσο για τον ΟΦΗ εύχομαι να βρει τον δρόμο του, είναι μια μεγάλη ομάδα, εύχομαι να πάρει στο τέλος αυτό που του αξίζει. Εμείς παιχνίδι με παιχνίδι στοχεύουμε όλο και πιο ψηλά, βλέπουμε ότι μπορούμε και αυτό θα κάνουμε μέχρι το τέλος».

Για την καλή του εμφάνιση και τις αποκρούσεις του: «Οι τερματοφύλακες είναι για να βγάζουν τα σουτ που πάνε στην εστία και οι επιθετικοί για να τα βάζουν. Όσο σημαντικός ήμουν εγώ για την ομάδα μου ήταν και ο επιθετικός, ο Ξύδας, ο οποίος έβαλε το γκολ στο 93′ και μας έδωσε μεγάλη χαρά. Όση χαρά έδινα εγώ μέσα στο παιχνίδι από τις αποκρούσεις μου, τόση χαρά μας έδωσε και ο Ξύδας που έβαλε το γκολ».

Για το ότι αν δεν έκανε αυτή την εμφάνιση ο ίδιος το γκολ του Ξύδα δεν θα είχε νόημα: «Αυτή είναι η θέση μου, αυτή είναι η δουλειά μου μέσα στο γήπεδο. Αυτό έχω τεθεί να κάνω, αυτό έχω επιλέξει να κάνω, από εκεί και πέρα εσείς είστε απ’ έξω να κρίνεται».

 

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania