Ισόπαλοι στις Αρχάνες Γιούχτας και Πόρος

Γ' Εθνική 6 Οκτωβρίου 2019, 19:44

Γιούχτας και Πόρος έμειναν στο 1-1 σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι στις Αρχάνες. Ο Πόρος προηγήθηκε αλλά οι γηπεδούχοι κατάφεραν στο τέλος του παιχνιδιού να ισοφαρίσουν.

Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε χωρίς σκορ για τις δύο ομάδες ενώ ο Πόρος κατάφερε να προηγηθεί στο 64΄με τον Μεταξάκη για το 1-0.

Η ισοφάριση για την ομάδα του Γιούχτα ήρθε στο 84’ με τον Μπαλτοβάλιεφ. Το τελικό 1-1 μοιράζει βαθμούς και εντυπώσεις για τις δύο ομάδες.

Σε μια κίνηση ποδοσφαιρικού πολιτισμού ο Πόρος μετά το τέλος του παιχνιδιού έδωσε συγχαρητήρια στη διαιτησία. Η ανακοίνωση είναι η εξής:

Ο Α.Ο. Πόρος επιβραβεύει και χειροκροτεί τα σωστά κείμενα στο χώρο του ποδοσφαίρου και χαίρεται να βλέπει διαιτησίες σαν τη σημερινή στις Αρχάνες. Το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας μας συγχαίρει το διαιτητικό τρίο των κ.κ. Κρασαγάκη, Δασκαλάκη Ι., Δασκαλάκη Α. και τους εύχεται κάθε Κυριακή να χαρίζουν το αίσθημα της δικαιοσύνης που μας χάρισαν σήμερα. Ευχές για καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία

Γιούχτας (Μηνάς Πίτσος):
Κόλλιας, Κασσωτάκης, Παπαδάκης, Τζανής, Ραπτάκης (34′ λ.τ Λογοθέτης) (70′ Βελονάκης), Σταθόγλου, Πλουσής (75′ Μαυρομάτης), Φραγκουλάκης, Μπαντοβαλίεφ, Μπάιριτς, Βαρούχας

 

Πόρος (Λεωνίδας Τιτομιχελάκης): Χρήστου, Καρβελάς, Μαυροειδής, Δαμιανάκης, Σπηλιώτης, Μαγάκης, Πήλιος, Χρηστάκης (60′ Nτουαλά), Μαραθιανός, Τορομανίδης (91′ Μεμοτσέλα), Μεταξάκης (80′ Ποκόνγκ)

 

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad