Ισχύει το παιδικό εισιτήριο με ΠΑΟΚ

Super League 1 11 Σεπτεμβρίου 2018, 13:48

Η ΠΑΕ ΟΦΗ άλλαξε την αρχική της απόφαση και ενημέρωσε ότι το Σάββατο (15/09) κόντρα στον ΠΑΟΚ θα ισχύσει και παιδικό εισιτήριο.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Και οι μικροί φίλοι, έτσι, του ηρακλειώτικου συλλόγου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το σπουδαίο ματς κόντρα στο “δικέφαλο”. Η τιμή του ορίστηκε στα 10 ευρώ αφορά στα παιδιά έως και 12 ετών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Μετά από πρωτοβουλία του προέδρου της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, Γιώργου Αλετρά και αφού η ΠΑΕ εξέτασε όλα τα δεδομένα και τη σφοδρή επιθυμία των φιλάθλων μας, ώστε και τα παιδιά να μπορούν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ,  αποφάσισε να ισχύσει τελικά παιδικό εισιτήριο, με τιμή 10 ευρώ για όλες τις θύρες του γηπέδου.

Η ιδιομορφία του γηπέδου μας, δεν μας επιτρέπει πολλές φορές να κάνουμε αυτά που θέλουμε, αλλά θεωρούμε ότι τα παιδιά, οι αυριανοί φίλαθλοι της ομάδας μας, με την καλή διάθεση από όλους μας, δεν θα πρέπει να λείπουν από τα μεγάλα παιχνίδια, γιατί μέσα από αυτά, θα γίνουν οι αυριανοί φίλαθλοι της ομάδας μας. Το παιδικό εισιτήριο αφορά, παιδιά μέχρι 12 ετών και είναι απαραίτητο το ΑΜΚΑ για την έκδοση του εισιτηρίου».

Estrella
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania